• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.12.2019, 00:00

KOÇ: YENİ bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Sevdiğiniz bir kişinin sağlık sorunu gündeme gelebilir.

BOĞA: İŞ problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir.

İKİZLER: KOŞULLARINIZI yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarını araştırmalısınız. Bugün kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler sizi rahatsız edecektir. Sizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

YENGEÇ: BUGÜN keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz.
Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var.

ASLAN: İŞİNİZİ severek yapıyorsunuz. Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz.

BAŞAK: İŞ yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin yapıcı davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Bugün Ay'ın konumu size daha disiplinli davranmanızı tavsiye ediyor.

TERAZİ: BUGÜN, duygularınızda belli bir disiplin var. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza dikkat ediyor ve onların fikirlerine önem veriyorsunuz. Bazı fırsatlara kayıtsız kalamayacaksınız. Sonuç sizin lehinize gelişecek.

AKREP: MADDİ konularda kendinize gereken fırsatları tanımıyorsunuz. Bugün istemediğiniz gelişmelere şahit olabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızı ortaya koyacak ve bildiğiniz konularda taviz vermeyeceksiniz.

YAY: BUGÜN kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve oldukça hoşgörülü davranıyorsunuz.

OĞLAK: İŞİNİZLE ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturuyorsunuz.

KOVA: BUGÜN, partnerinizle olan ilişkinize özen gösteriyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

BALIK: HİÇ kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Bilinçaltınız maddi kaygılarla dolu. Oysa sorunlarınızı paylaşmayı seçseniz, çevrenizden göreceğiniz destek sizi çok mutlu edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA