• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hayat ona ikinci şansı verdi KAHRAMAN DURAK

Hayat ona ikinci şansı verdi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.08.2018, 00:00

Kaan Dağdelen, Karşıyaka Basketbol Takımı'nda oynuyordu.
Efsane takım kadrosundaydı.
Spor yaşamının zirvesindeyken bir kamp öncesinde konulan lenfoma teşhisiyle yıkıldı.
Ancak bu durum karşısında umudunu yitirmeyen Dağdelen, metastas yapan hastalığıyla mücadele etti. Zorlu bir süreç yaşayan Dağdelen'in hayatı gazetede çıkan haber sonrası hayatı değişti.
Dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in talimatı ve İzmir valisi Kutlu Aktaş'ın yoğun ilgisi sonrasında tedavi için ABD'ye tedaviye gitti. ABD'de tedavi gören Dağdelen zorlu hayat yolculuğunda yeni bir döneme başladı.
Kendi iliğinin nakliyle iyileşen ve vücudundaki 38 santimlik tümörden kurtulan Dağdelen, iyileşmesi sonrasında dünya tıp literatürüne girdi. Yıllar içinde ise iş hayatında başarıyı yakaladı. "Teslim olmayın hayatınızı yaşayın" diyen Dağdelen, Alaçatı Sako Otel, Club Baba Köyiçi'nde bulunan Gazino Sako ve Bostanlı Sako işletmelerini Emre Altuğ ortaklığıyla sürdürmeye devam ediyor.

GAZİNO KÜLTÜRÜ ALAÇATI'DA

İzmir Fuarı'nın ülke eğlence standardına getirdiği kalitenin altını çizen Dağdelen, "İzmir Fuarı'ndaki gazinolara dev sanatçılar gelir, topuklu ayakkabı giyen şık hanımefendiler, şık beyefendiler seviyeli ve kaliteli eğlenceyi yaşarlardı.
Şimdi biz de burada Emre ile birlikte fuar kültürünü Alaçatı'ya taşıdık. Dikkat etmişsinizdir Alaçatı Köyiçi'nde topuklu ayakkabı ile eğlenilen tek yer burası.
Fuar, gazino eğlencelerinin yeni adresiyiz" dedi. Dağdelen, Emre Altuğ'un sanat camiasındaki güvenilirliğine vurgu yaptı.
Dağdelen,"Emre ile çok iyi bir sinerji yakaladık. Bu arada Club Baba'yı Alaçatı'ya kazandıran Emin Önal, İzmir'e büyük katkıları olan Mesut Sancak ve cemiyet hayatının ünlü siması Berna Özkan'ın da bize verdikleri desteği yadsıyamayız" diye konuştu.

İZMİR'E BİR SÜRPRİZ VAR

Eylül ayına kadar Selen Selvi, Serkan Kaya, Rubato, Cenk Eren Yaşar,Cengiz Kurtuoğlu gibi dev isimlerin sahne almaya devam edeceğini belirten Dağdelen, "Emre'yle İzmir için bir sürprizimiz daha olabilir" dedi.
Karşıyaka'da basketbolcu olan Kaan Dağdelen'in hayatı lenfoma teşhisiyle değişti. Ölümün eşiğinden dönen Dağdelen tıp literatürüne geçti

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA