• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Alaçatı’da 10 kızla otel kapatan ünlü futbolcu kim? KAHRAMAN DURAK

Alaçatı’da 10 kızla otel kapatan ünlü futbolcu kim?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.07.2018, 00:00

Seçimdi, yağmurdu, sınavdı derken geç de olsa güç olsa Çeşme'de sezon nihayet başladı.
Eğlence, sosyete ve ünlü isimler Çeşme'ye akın etmeye başlarken, birkaç güne futbolcu sezonu da başlar. Mekanlar ise tam gaz kararı almıştır bile. Geçtiğimiz günlerde de yazmıştım müşteri sayısı aynı mekan sayısı 100 kat arttı diye, bakalım biraz bu konuyu açalım. Bu arada başlıktaki konumuz çok ilginç. Bu futbolcu üç büyüklerde oynayan bir isim. Detaylar şimdi...

GÜNÜNÜ GÜN ETMİŞ

Türkiye'nin en ünlü futbolcularının vazgeçilmez yazlık adresi tartışmasız Çeşme ve Alaçatı. Bu anlamda Bodrum'un Çeşme ile yarışma ihtimali yok. Kimi futbolcu ailesiyle, kimisi de sevgilisi ile tatilini Çeşme'de geçirir. Sansasyona karışanı da vardır karışmayanı da. Ama kulağıma fısıldanan son dedikodu beni şaşırtmadı. Üç büyüklerde oynayan ve çok büyük maliyeti ile transferi çok ama çok konuşulan bu futbolcu geçtiğimiz hafta Alaçatı'da bir butik oteli kapatmış. Binlerce liralık parayı bayılmış tabii otele.

İKİ GÜN KAPANMIŞLAR

Buraya kadar her şey normal. 10 tane de kız getirmiş ve diğer futbolcu arkadaşlarını davet ederek, eğlenmiş ve otelden iki gün çıkmamış. Şimdi kim bu futbolcu diyorsunuz? Doğru, şunu söyleyeyim bekar ve kendisinden çok şey beklenen bir isim ama oynadığı kulüpte geçtiğimiz sezon çok sorunlar yaşadı. Aldığı paranın hakkını bir türlü veremedi. Özel yaşamına bakılırsa önümüzdeki sezonda aynı şekilde devam edecek.
İşi gücü eğlence, ne diyeyim.
İsmini yazmıyorum ama gündemden düşmeyen birisi bu kadarını ileteyim sizlere.

ÇEŞME LASTİK DEĞİL Kİ UZASIN

Yıllardır dillerden düşmeyen proje ve umuttur 'Çeşme'de 12 ay sezon' söylemi ancak 3 ayı zar zor bulur. Bu anlamda aslında tatilin ve eğlencenin her kesimi zorda kalır ama kimse çaktırmaz. Baktığınızda büyük yatırımlar ve beklentilerle sezona 'merhaba' diyen yatırımcılar, kara geçmek için çırpınır durur. Birkaç mekan ve işletme harici memnun bitirmez sezonu.
pa halı ama vazge çilme z
sezon kısalığı nedeniyle hem konaklama, hem yiyecek içecek hem de eğlence maliyetleri diğer tatil bölgelerine göre çok daha yüksektir.
Bu durum tatilciyi de üzer ama vazgeçilmezliği vardır Çeşme ve Alaçatı'nın.
Seçim, ardından yağmur, sınav derken sezon, 1 Temmuz'da başlar. 12 ay sezon gerçekçi bir söylem değil ama bu yaz Çeşme'de sezon 90'dan 60'a düştü. Net olmak lazım Çeşme'de 12 ay turizm olma ihtimali yok. 90 gün korunsun bence yeter.
Eeee Çeşme lastik değil ki uzasın... İyi pazarlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA