• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
O ünlü oyuncu artık mekana alınmıyor KAHRAMAN DURAK

O ünlü oyuncu artık mekana alınmıyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.07.2018, 00:00

Geçtiğimiz hafta sonu Çeşme Alaçatı'da şöyle bir dolaştım.
Baktım neler var neler yok diye, değişen birçok şey olduğu gibi eskisi gibi olan şeyler de var. Herkes arayış içine girmiş dersem yanılmış olmam. Alaçatı, artık birbirini tekrar eden mekanlarla dolmuş taşmış. O eskisi gibi Fransız mutfağı, füzyon mutfağı gibi gastronomi ağırlıklı restoranları görmek biraz zor ama hala tarzını bozmadan devam edenler de elbette ki yok değil.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Club Baba Köyiçi'ni Alaçatı'ya kazandıran Emin Önal, bu tesise evladı gibi sahip çıkıyor. Tatili unutmuş, 7/24 orada dersek doğrudur.
Eğlencede fark yaratan bir yer olmuş Gazino Sako.
Emre Altuğ işletmenin ortağı olarak ön planda gözükse de markanın bir diğer ortağı Kaan Dağdelen'i unutmamak lazım. Çok çok ünlü bir erkek oyuncu Alaçatı'da bir mekanda eğlenirken neler yapmış neler? Sonra da o mekandan aforoz edilmiş. Mekana alınmayan isim ünlü bir oyuncu.

SINIRI ÇOK AŞMIŞ

Özellikle son birkaç senedir en iyi yapımlarda yer almasıyla tanınıyor. Tam patlayan isimlerden. Hayran kitlesi çok. Onu rol aldığı diziler kadar, farklı tarzı ve ünlü olmadan önceki yaşantısına ait dostlarını ve tutkularını terk etmemesiyle de tanıyor milyonlar. Tam bir Çeşme tutkunu. İşte o isim geçtiğimiz günlerde bir konser için gittiği Alaçatı'daki bir mekanda o kadar çok eğlenmiş ki sınırları aşmış. Mekan yetkilileri tedirgin olmaya başlamışlar, uyarmışlar ama nafile. Hatta evli bir kadına arkadaşlık teklifi bile etmiş. Bardağı taşıran son damla da bu olmuş zaten.
Ünlü oyuncuyu önce mekandan çıkartmışlar. Ardından kapıdaki görevlilere 'Bir daha içeri almayın' talimatı vermişler.
Bunların hepsi fısıltı ve bir iddiadan ibaret. Belki de bana bunu söyleyen kişinin uydurması. Eğer öyleyse minik bir hikaye okumuş oldunuz...

LİDER ŞAHİN BEACH CLUB AÇIYOR

Türk sanat müziği ve fantezi müziğinin dev bestekar ve yorumcusu Selami Şahin Alaçatı'da yazlık almış ve Alaçatılılar kervanına katılmıştı. Şahin ailesi birbirine bağlıdır. Ailecek yaşarlar Türk aile yapısını korurlar yani. Selami Şahin'in oğulları da elbette yıllardır Çeşme'de.
İrem Derici ile aşk yaşayan ve uzun bir süre magazin gündemindeki yerini koruyan, Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin, şimdi ise Aya Yorgi Koyu'nda beach clup açmaya hazırlanıyor mekanın ismi de 'Cove'. Son bir ay da olsa mekan açılacak. Neler yapacaklar, konsept ne olacak bilinmez ama belki de açılış Baba Selami Şahin konseri ile olur ne dersiniz?

ALAÇATI'DA BİR ZURNA EKSİKTİ

Gitti gidiyor derken Alaçatı gerçekten de gitmiş. Nereye mi? Başka yerlere.
Yani eski halinden uzaklaşmış.
Müzikti, gürültüydü, derken sokakların birçoğu zurna sesleri ile çınlamaya başlamış.
Bırakın gitarı, Türk Sanat Müziği'ni zurna zurna.
Sabaha karşı saat 03.30 Alaçatı'da çorba içiyorum, bir baktım bir zurnacı çala çala çıkıyor, oldu mu iki, üç derken bu sayı beşi buldu ben kalktım gittim.
O zaman ne diyelim hayırlı zurnalı günler Alaçatı...
Bu hızla Alaçatı şimdiki halini arar birkaç seneye benden demesi...

GAZİNO SAKO VE CLUB BABA

Emre Altuğ Gazino Sako ile Çeşme'ye hatta İzmir'e yeni bir soluk getirdi. Gazino havası tekrar bu topraklara geri dönmüş oldu. Tabi birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı bu mekanın bir başka kahramanı da Kaan Dağdelen. Gazino Sako ile yatıp Gazino Sako ile kalkıyor. Her şeyi ve en ince detayı ile ilgileniyor. Başarılı olmaya başladıklarını söyledi daha da iyi olacaklarının sinyalini verdi. Bence de çok çalışan kazanır derler ya Kaan bey bunun örneği. Başarılar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA