• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ne yaptın Göztepe? ŞENOL KANTÜRK

Ne yaptın Göztepe?

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.12.2021, 00:00

Geçen hafta Gaziantep FK maçının kazanılması takımdaki kara bulutları dağıtmıştı. Fakat Rize deplasmanında alınan bu mağlubiyet her şeyi berbat etti. Aslında Göz-Göz maça da iyi başladı. Bir pozisyonda Göztepeli oyuncuların rakip takıma 10 kişi ile baskı yapmaları maça ne kadar motive olduklarını gösteriyordu. İlk yarı pozisyonlara giren Göztepe istediği golü bir türlü atamayınca ilk yarının sonlarına doğru ev sahibi ekip öne geçti. Üstelik öyle bir gol yediler ki antrenman golü gibiydi. Savunma kurgusunun Pohjanpalo'ya bu kadar basit kafa vurdurmasını anlamak güç. Golde özellikle Atınç Nukan'ın hatası büyüktü. Neyse ki aynı Atınç ikinci yarıda kaydettiği golle kendini affetirdi.

Kırılma anı kırmızı kart

Biz tam işler yoluna giriyor diye düşünürken Halil Akbunar'ın kırmızı kart görmesi tüm hesapları bozdu. Belki de bu an Göztepe için kırılma anıydı. Rahat bir şekilde alacağı maçı kendi elleri ile rakibine verdi. Burada teknik direktör Nestor El Maestro'ya sormak isterim. Hala Yalçın'a neden tahammül ediyorsun anlamış değilim. Bundan sonra görünen o ki Göztepe'yi çok zor günler bekliyor. Şimdi önünde Karagümrük sınavı var. Ne yapıp edip bu karşılaşmayı almalı. Ters sonuç ise kabus olacaktır. Ve daha önce söylemiştim yine tekrarlayayım. Ara transfer döneminde acil transfer yapılması lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA