• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Menemen tadında puan HAYRİ ÜLGEN

Menemen tadında puan

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.01.2022, 00:00

Menemenspor, Erzurum deplasmanında gerçekten muhteşem bir futbol oynadı.
Öyle ki zaman zaman galibiyete yakın takım da oldu. Düşünün bir takım İzmir'den rakımı yüksek Erzurum'a gidiyor ve güçlü rakibi karşısında hem futboluyla hem oyunuyla hem de mücadelesiyle bir puanı hak ederek alıyor.
Alkışlar Menemespor'a ve teknik direktör Cenk Laleci'ye. Menemen takımında kaleci Batuhan'ı tebrik ediyorum. Gerçekten bir kaleci nasıl oynar, bir takıma nasıl puan kazandırır, defansla nasıl iş birliği yapar, onu bütün çıplaklığı ile gösterdi.
Takıma gelince...
Menemenspor demek ki devre arasında Cenk Laleci ile çok iyi çalışmış. Çünkü Laleci'nin takımı Erzurumspor karşısında hakemin bitiş düdüğüne kadar hem oyun olarak hem de gol pozisyonu olarak rakipten çok daha iyiydi.

ATILAN GOL MUHTEŞEMDİ
Bu yönden dersini çok iyi çalışan ve o maça iyi hazırlanmasına sebep olan Laleci de alkışı hak etti. Menemen'in attığı gole bakıyorum. Adeta bir çalışmanın ürünü. Evet Ahmet golü attı ama top oraya gelene kadar gol pozisyonu içerisinde tüm Menemenli oyuncuları görebiliriz.
Yani birinden kaçtı ötekine, ötekinden kaçtı Ahmet'e geldi, gol oldu. İşte futbolda ekip golü denilen olay budur.
Menemenspor'da Rasheed'in gitmesi takımı hiç etkilememiş.
Onun görevini Gomes kanatta aratmadı. Eğer Cenk Laleci iyi çalışan bu kanatlara ve Ahmet Sagat'ın yanına bir golcü bulursa Menemenpor tehlikeli bölgeden hep uzak kalır. Erzurumspor ise kendi sahasında avantajını kullanamadı. Bence 2 puan kaybetmedi, Menemen karşısında 1 puanı aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA