• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karataş’ı hangi saatte aramalı YUNUS KARAKAYA

Karataş’ı hangi saatte aramalı

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.09.2015, 00:00
Siz siz olun MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'ı sakın saat 20.00'den sonra aramayın. Eğer ararsanız bir ton laf duymaya da hazırlıklı olun, benden söylemesi. Sayın Necat Karataş, sanırım MHP İzmir İl Başkanı olmakla, devlet memuru olmayı birbirine karıştırmış olacak ki, kendisinden görüş almak için saat 20.19'da arayan gazeteciyi "Beni bu saatte aramayın" diyerek paylamış.

YENİ ASIR Gazetesi Muhabiri Yağmur Uygur'un, "MHP'nin Milletvekili hedefi" nedir sorusuna bakın MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ne cevap vermiş; "Ya bu saatte olmaz bu işler. Yani gazetecilik böyle olur mu? Allah aşkına yapmayın ya." İl Başkanı'nın böyle konuştuğu bir ortamda MHP İzmir Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı'nın, kendisinden aday adaylarını isteyen gazeteciye, "Bize başvurular gelir, biz bazı adamları, bak bu çok önemli nokta bu adam bize başvurmuştur. Fakat biz o 'Hıyarın' isminin bile yayınlanmasını istemeyiz. Anladın mı bizde böyle kıyamet gibi 'hıyar' var" demesi gayet normal değil mi? Müracaat edipte MHP İzmir Milletvekili aday listesinde adını göremeyenler belki de o 'Hıyar' sınıfına girdi Genel Merkez'e isimleri bile bildirilmedi.

Foça bunu konuşuyor

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer'in Foça Belediyesi'ne bağlı Bağkent şirketinde müdür olarak görev yapması ve yüksek miktarda maaş almasının yanı sıra amcası Kemal Biçer'in de Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapması ilçede uzun süreden beri tartışma konusu. Konuyla ilgili yöneltilen sorulara Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın 'Takdir' hakkını kullandığını söylediği öne sürüldü. Olayı gündeme getiren MHP'li Belediye Meclis Üyesi Taner Acar, "Sık sık gündeme gelen Bağkent şirketinin müdürü ve faaliyetleri ile ilgili konuyu daha önce denetleme komisyonu üyesi olarak verdiğimiz raporda incelenmesi gerektiğini Foça kamuoyu ile paylaşmıştık. Haberde yer alan iddialar gerçekten çok ciddi, konuyu Cumhuriyet Savcılığı'na taşıyıp, bağımsız bir denetleme ya da mali müfettişlerin konuyu başından sonuna kadar hakim huzurunda incelemesini isteyeceğim, herkes şunu bilmelidir ki Foça sahipsiz değildir" şeklinde konuştu.

CHP'li olmak acıya katlanmaktır

Öncelikle ufak bir kaza atlatan CHP eski PM üyesi Levent Eyipişiren'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Eyipişiren, CHP'li olmanın her türlü acıya katlanmak olduğunu, tüm partililerine bir kez daha göstermiş sanırım. Eyipişiren, sosyal paylaşım sitesindeki takipçileriyle son durumu hakkında paylaşımda bulunurken, CHP'li olmanın acılara katlatmak olduğunu esprili bir dille anlatmış.

İşte o paylaşım:

"Cumartesi kızlarımla çimlerde futbol oynarken ayağımı çarptım, başparmağım biraz acıdı, sonra soğuk tampon yaptık, yürüyebildim. Pazar günü o sağ ayakla İstanbul'a araba bile sürdüm. Bugün film çekildi kırık varmış! Doktor "AĞRI EŞİĞİNİZ YÜKSEKMİŞ" deyince, OLMAZ MI, CHP ÜYESİ, YÖNETİCİSİ OLUP ACIYA, AĞRIYA ALIŞMAMAK OLASI MI diyecektim ki :) Ufak kırık, 1 hafta bayram tedavisi."
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA