• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Buca Belediyesi’nden anlamlı bir iptal YUNUS KARAKAYA

Buca Belediyesi’nden anlamlı bir iptal

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.12.2015, 00:00
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK üyelerince şehit edilen er Necati Yenikapı, İzmir'de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanmıştı. İzmir'in yüreğini böyle bir acı yakarken gözler belediyelerin yılbaşı kutlamalarını yapıp yapmayacağına konusuna odaklandı. İşte bu noktada Buca Belediyesi'nden duyarlı bir yaklaşım ortaya çıktı. "Evladımızın acısından dolayı yılbaşı etkinliklerini iptal ediyoruz" dendi.

Bakalım İzmir'in diğer belediyelerinin şehidimize olan duyarlılığının ne olacak. Takipçisi olacağız. Bakın vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy ne güzel söylemiş:

ŞehitlerAbidesi
Gö kkubbenin altında yatar, alkan içinde,
Ey yolcu,şu toprak için can veren erler.
Hakk'ın bu veli kulları taş türbeye girmez,
Gufrana bürünmüş, yalınız Fatiha bekler.

Adrese teslim hikayeler

Hastanın yemeği
Lokman hekime, "hastamıza ne yedirelim?" diye sorduklarında, şu cevabı vermiş: Acı söz yedirmeyin de, ne yese olur.

Vur patlasın çal oynasın analar ağlasın

Bugün 2015 yılını geride bırakıp 2016 yılına gireceğim. Birçok insan "Vur patlasın çal oynasın" havasında yeni yıla girerken, bu vatan uğrana evlatlarını şehit veren analar ise yüreğinde acı ile gözyaşlarına boğulacak. Lütfen eğlenirken o şehit analarının durumunu da bir nebze olsun göz önüne getirin. Vatanın bölünmez bütünlüğüne göz dikenlerle mücadele eden güvenlik güçlerininin siz eğlenirken ne durumda olduğunu da düşünün.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA