• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANINI HEDEF GÖSTERDİLER YUNUS KARAKAYA

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANINI HEDEF GÖSTERDİLER

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.07.2017, 00:00

CHP'liler yere göğe sığdıramadığı o malum gazete CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ı hedef tahtasına koymuş.
Bunu yapan gazete hangisidir diye sorduğunuzu duyar gibiyim.
Hani CHP'li belediyelerinin toplu olarak alıp bedava dağıttığı "Sözcü" gazetesi saldırı oklarını bu sefer Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'a yöneltti.
Peki neden?
Hemen söyleyeyim Uzun bir süredir Sözcü Gazetesi, işadamı Mesut Sancak ve Folkart projeleri hakkında bir takım iddialarda bulunuyordu.
Hakkını yasal yollardan arayan Mesut Sancak, FOLKART'ın tüm projelerinin yasal olduğunu ispatlayarak, Sözcü Gazetesinde cevap ve düzeltme hakkını kullandı. Sancak'ın Çeşme'de yapılan projeyle ilgili iddiaların asılsız olduğunu ispat etmek için Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ı şahit olarak göstermesinden rahatsız olan Sözcü, başkanı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şikâyet etti.
Gazete "Başta 'adalet' talebiyle yollara düşen ve günlerdir yürüyen Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP yönetiminden, bu belediye başkanına 'Neden bu işadamına şahit oluyorsun' diye soracak kimse yok mu?" diyerek Muhittin Dalgıç'ı hedef gösterdi.
Bakalım CHP'liler ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu buna ne diyecek?

TEHLİKEYİ FARK EDİN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "Adalet "yürüyüşünün amacından saptığının bilmem farkında mısınız?
PKK'nin temsilcileri HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, milletvekilleri Celal Doğan, Erol Dora, Ertuğrul Kürkçü, Feleknas Uca ve Mithat Sancar, Eş Genel Başkan Yardımcıları Saruhan Oruç ve Sezai Temelli, MYK üyeleri Beyza Üstün, Murat Mıhçı ile Mardin Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Türk'ün bu yürüyüşe katılması hayra alamet değil.
CHP'lilerin iyi niyetini PKK'lılar suiistimal edip olayları provoke ederse şaşırmayın.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu yürüyüşe başlayalı kaç gün oldu?
İlk başlarda yürüyüşte yer almayan HDP'liler neden PKK'nın yürüyüşü destekliyoruz açıklamasının ardından katıldı bir düşünün.
'Adalet' yürüyüşü 'ihanet' yürüyüşüne doğru gidiyor bilginiz ola...

TEBRİKLER AHMET BEREKET

Biliyorsunuz Türkiye Taekwondo Milli Takımı, 23. Büyükler Dünya Taekwondo Şampiyonası'nda takım halinde ikinci olmayı başardı. Bu başarının mimarları arasında yer alan İzmirli bir isim vardı. O isim değerli kardeşim Ahmet Bereket.. Turnuvadaki başarılarından dolayı kendisini tebrik ettiğim Ahmet Bereket şunları söyledi;
İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletmiş olmanın haklı mutluluğunu da bir arada yaşadık.
Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da şampiyon sporcular Nur Tatar Askari ve Zeliha Ağrıs'ı ve dünya ikincisi olan Hatice Kübra İlgün'ü terleri soğumadan telefonla arayarak tebrik etmeleri, tüm takımızı ayrıca mutlu etmiştir."


KARABAĞ İKİNCİ DEFA DEDE OLDU

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ikinci defa dede olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Başkan Karabağ'ın Gökalp İşin ile evli kızı Deniz İşin ikinci defa anne oldu.
Başkan Karabağ, Ege'nin ardından dünyaya gelen ve Defne ismi verilen torununun dünyaya gelmesinden çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Allah uzun ömür versin.Vatana millete hayırlı bir evlat olsun" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA