• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’de isyan var YUNUS KARAKAYA

CHP’de isyan var

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.09.2017, 00:00

CHP'de bir süreden beri delege seçimleri yapılıyor ve ben de gelişmeleri yakından takip ediyorum. Mübarekler delege seçimi yapmıyor sanki yeniden devlet kuruyor. Delege seçimlerinin yapıldığı tüm mahallelerde bir isyan, bir isyan aman Allah'ım kim kime kızıyor anlamadım gitti.
Beyaz liste, kırmızı listeye, mavi liste, sarı listeye isyan ediyor.
İlçe başkanı belediye başkanına, belediye başkanı il başkanına isyan ediyor. Milletvekili belediye başkanına isyan ediyor. İl başkanı hepsine isyan ediyor.
Delege seçimlerini kazanan liste zafer kazandığını ilan ediyor. Kime karşı zafer kazanmışlar kendi parti içindeki karşı listeye karşı.
Sorsan hepsi partilerini iktidara taşımak için bu yola çıkmışlar. Ama daha yolun başında bir birlerine çelme takmak için uğraşanların CHP'yi nasıl iktidara taşıyacağını merak ediyorum doğrusu.

ADALET İÇİN YÜRÜYOR

CHP İzmir teşkilatının eski gençlik kolları başkan yardımcısı Ferhat Aksu, tek başına "Adalet" için yollara düştü. Dün yola yalınayak ve Türk Bayrağı ile yola çıkan Aksu, yürüyüşünü bugün CHP İzmir İl Başkanlığı'nda sonlandıracak.
Ferhat Aksu, yürüyüşüyle ilgili olarak şunları söyledi: "Üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Örgütü'nde yapılan haksızlıklar karşısında seçilmiş kongre delegesi olarak Menemen ve İzmir'in genelinde adaletin olmadığı parti içinde il ve ilçe yöneticilerinin gerekli olan seçim güvenliğini sağlayamamışlardır.
Parti içi adalet ve demokrasi yerine getirilmemiştir. Bireysel olarak aldığım kararla ve genel başkanın adalet anlayışına sığınarak genel başkanın belediye başkanlarının örgüte müdahale etmeyin çağrılarına rağmen delegasyonu dizayn etmeye devam edildi. Buna dayanarak 26.09.2017 günü saat 11:00'da Menemen İlçe Başkanlığı önünden yürümeye başladım.
27.09.2017 günü Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Binası önünde basın açıklaması yapacağım. Demokrasiye ve adalete inanan bütün dostlarıma selam olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA