• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bahçeli’nin açıklaması kimleri rahatsız etti YUNUS KARAKAYA

Bahçeli’nin açıklaması kimleri rahatsız etti

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.09.2017, 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tartışmalı referandumla ilgili yaptığı açıklamada, "En az beş bin Ülkücü gönüllü başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir" demesi nedense birilerini rahatsız etmişe benziyor. Ama şunu unutmayın Devlet Bey, bu açıklamayı boşu boşuna yapmaz, sırf siyaset olsun diye de böyle konuşmaz.
Şunu unutmayın Devlet Bey'in bir bildiği vardır ki, böyle bir açıklama yaptı. Devlet Bahçeli'nin bu açıklaması CHP ve HDP'lileri rahatsız ettiyse de ülkücüler tarafından da destek gördü.
Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere binlerde ülkücünün hazır beklediğinden eminim.

BAŞKAN KAYDA BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, belediyenin gerçekleştireceği yatırımlarla ilgili olarak Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası'nda temaslarda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi de makamında ziyaret eden Başkan Kayda, "Genel Başkanımıza görüşmeler hakkında bilgi verdim. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey de, çalışmalarımızda başarılar dileyerek tüm hemşerilerimize selamlarını iletti" dedi.

CHP'LİLERİN İSYANI DEVAM EDİYOR

CHP'de delege seçimlerinde gün geçmiyor ki bir olay patlak vermesin.
Yaşanan olaylara bir isyan da CHP Karabağlar eski ilçe başkanı Polat Manduz'dan geldi. Manduz, isyanını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Manduz'un paylaşımı şöyle; "Uzun zamandır delege seçimlerini takip ediyorum.
Yazılacak çizilecek çok şey var parti zarar görmesin diye yazmıyorum ama il başkanı ve yönetimi ne işe yaradığını bilen var mı? Yönetimin partilinin, hak hukuk ve adaletini korumadığını biliyoruz. Üzülerek söyleyebilirim ki önümüzdeki seçimleri ve bileşenlerin birlikte hareket edecek siyasi organizasyonunu bu kadro kaldıramaz. Bize düşen görev delege seçimlerinde yaşanan kırgınlıkları ve çeşitli nedenlerden dolayı küsmüş kırılmış kendini yalnız hissetmiş tüm yol arkadaşlarımızı bir arada tutmak.
Aynı zamanda bileşenleri de iyi organize edecek bir il kadrosuna ihtiyaç vardır." Not: Şahsımın il ve ilçe kadrolarına talip olmadığını belirtiyorum. Kimse bir anlam yüklemesin.

HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Çocuk parkı hayali kurarken tramvay çalışmaları onları hayal kırıklığına uğrattı. Mithatpaşa Mahallesi sakinleri yıllardır park alanı olarak kullandıkları yeşil alana tramvay için elektrik trafosu kurulmasına adeta isyan ediyor. Mahalle sakinleri isyanlarını şu sözlerle dile getirdi;
"Büyükşehir Belediyesi tüm mahallenin itiraz dilekçelerine rağmen sahilden geçen tramvayın yüksek gerilim trafosunu (17 metre uzunluk, 10 metre genişlik, 5 metre yükseklikte) sahilden 1 km uzaklıktaki Halil Rıfat Paşa son durak yakınında Mithatpaşa muhtarlık binasının önündeki yeşil alana yapmak için kazı çalışmalarına başlaması bizi üzdü. Kamu yararı taşımayan ve tramvay yolunun hemen yanındaki yeni yapılan sahil altgeçit inşaatının altına yapılacak olan bu trafo semt sakinlerinin sağlığını tehdit eder niteliktedir. Ayrıca daha önce çocuk parkı ya da fitness park olarak düzenlenmesi talebinde bulunduğumuz ortak yeşil alana trafo yapılması bizleri çok üzdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA