• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’ye ‘İYİ’ beklemeler YUNUS KARAKAYA

CHP’ye ‘İYİ’ beklemeler

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.11.2017, 00:00

CHP'liler "İyi Parti bizim alternatifimiz veya sosyal demokrasinin alternatifi olarak kurulmadı, sağda boş alan gördüler ki o nedenle kuruldu" dese de durum pek öyle değil. Yapılan kamuoyu araştırmaları İYİ Parti'nin en çok oyu CHP'li seçmenden alacağını gösteriyor.
CHP'liler İYİ Parti'nin sağın oylarını bölmesini planlarken sanırım hayal kırıklığına uğrayacaklar. Birçok CHP'li dostumla yaptığım görüşmelerden çıkardığım sonuçlara dayanarak bunları söylüyorum.

ORDUDAN ATILAN ALBAY CHP'DE

CHP'de durum çok vahim. Şehit kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan'ın cenazesinde yaptığı konuşmayla Türkiye gündemini etkileyen, OHAL kapsamında ordudan atılan Yarbay Mehmet Alkan, CHP'ye üye oldu.
Bu olay bile CHP'nin durumunu gözler önüne sermeye yeter ve artar.
Biliyorsunuz Alkan'ın fotoğrafı, siyasilere yönelik yaptığı çıkışın ardından bütün FETÖ üyesi sosyal medya kullanıcıları tarafından profil resmi haline getirilmişti.
FETÖ'nün tetikçisi Türk Solu Dergisi Mehmet Alkan için yürüyüş tertip ederken, derginin genel yayın yönetmeni Gökçe Fırat "Hepimiz Mehmet Alkan'ız" posterleri ile basın toplantısı yapmıştı.
FETÖ'nün sesi Zaman Gazetesi'nde Yarbay Mehmet Alkan'ın provokasyonuna geniş yer ayırmıştı.

İYİLİK PEŞİNDE KOŞACAKLAR

12 Kasım'daki İstanbul Maratonu'nda 46 STK iyilik peşinde koşmaya hazır.
İyilik peşinde koşacak STK'lar arasında İzmir'den Atlas Sağlık Eğitim Vakfı da bulunuyor. Vakfın Yönetim Kurulu üyesi Op. Dr. Sırrı Sorguç, "Türkiye'nin aydınlık geleceği için, üniversite öğrencilerine burs amaçlı vakfımıza destek olmak için biz de koşacağız" dedi.
Sorguç, "Atlas Vakfı olarak bu yıl İstanbul Maratonu'nda üniversiteyi yeni kazanmış öğrencilere umut olmak için koşuyoruz. Bursiyer sayımıza 20 yeni öğrenci katmak için eski bursiyerlerimizle birlikte koşacağız" şeklinde konuştu.
Biraz saygı lütfen
Konak Hatay Askeri Hastane civarında 269/1 sokakta erkek kuaförlüğü yapan bir okurum bana ulaştı ve 06.11.2017 günü ekmeğini kazanmak için geldiği dükkanına giremediğini söyledi. Nedeni ise bilinçli olarak nerdeyse dükkanının içine girecek şekilde iki aracın işyerinin önüne park edilmesiydi.
Semt pazarı da olması nedeniyle sevgili okurumun hiç iş yapamamış ve mağdur olmuş.
Durumu 155 Polis imdat hattına ilettiğini lakin sonuç alamadığını beyan eden sevgili okurum için Sayın Emniyet Müdürüm başta olmak üzere tüm yetkililerden yardım talep ediyoruz. Tüm yasal sorumluluklarını yerine getiren bu esnaf kardeşimize yardımcı olmak adına mağduriyetini köşeme taşıdım. Vatandaşlara destek olmaya Yunus Karakaya olarak sonuna kadar devam edeceğim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA