• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP ve Aziz Beyliği YUNUS KARAKAYA

CHP ve Aziz Beyliği

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.12.2017, 00:00

CHP İzmir teşkilatında neler oluyor?
Aziz Bey'i bugünlerde çok telaşlı gördüm. İlçe başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ile toplantı üstüne toplantı yapıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, il teşkilatını yeniden dizayn edip kendi beyliğini mi kurmak istiyor? Yoksa Genel Merkez'e karşı bir güç gösterisi mi yapıyor?

VEKİLLER NEDEN KATILMADI?

Aziz Bey'in toplantılarına katılmayan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ve Musa Çam, yaşananlara büyük tepki gösterdi. Davete katılmayan CHP İzmir Milletvekili ve İl eski Başkanı Tacettin Bayır, partilerinde böyle bir gelenek olmadığını belirterek, görüşmelere çağrılan ilçe başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarının rencide olduğunu söylüyor.
Bayır, il delegelerinin iradesinin ipotek altına alındığını ve bunun doğru olmadığını da vurgulayarak, "İl delegelerinin iradesini ipotek altına alarak yapması doğru değil. O zaman il delegesini niye seçtik? Aziz Bey atasın bir il başkanı geçsin gitsin. İl delegelerini rencide eder. İlçe başkanlarını topluyor, belediye başkanlarını topluyor.
Bu da rencide eder" derken haksız da sayılmaz. Benim bildiğim kadarıyla bir toplantı yapılacaksa bu görev İl Başkanı Asuman Güven'e düşer. Çünkü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki temsilcisi Asuman Bey'dir.
CHP Vekili Musa Çam, üzerinde uzlaşılacak isim arayışıyla ilgili toplantılar yapan Başkan Kocaoğlu'nu, partide ayrışmaya neden olup, nefret ve kin üretmekle suçladı.

YARDIMLAR YERİNE ULAŞTI

MHP Narlıdere İlçe teşkilatının yardım kampanyasında toplanan mont ve botlar yerine ulaştırıldı.
İlçe Başkanı Metin Keskin, "Bir Bot, Bir Mont Kampanyası"nda temin edilen yardımları öğrencilere teslim etmek amacıyla önceki gün Bingöl'e ulaştı.
Çeltiksuyu Okulu öğrencilerine mont ve bot yardımı yapan Keskin, başarılı 10 öğrenciyi de İstanbul ve İzmir'e geziye götüreceğini söyledi. Keskin, okulun fotokopi makinesi ihtiyacının da karşılanacağını söyledi. MHP İl Başkanı Nurettin Varol, İl Başkan Yardımcıları Şehmus Gürsaçtı ve Aziz Kılıçarslan ile birlikte Çeltiksuyu Köyü Okulu'na giden Keskin, Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Göçüncü, Okul Yönetimi ve Köy Muhtarı Yücel Gürdeğir tarafından karşılandı.
Keskin, "Projemizi herkes sahiplendi.
Bu mutluluğa ortak olmaktan gururluyum.
Destek verenlere teşekkürler" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA