• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yetti Gari! YUNUS KARAKAYA

Yetti Gari!

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.01.2018, 00:00

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yla ilgili tartışmalar devam ediyor. Partili partisiz her kesimin tepkisini çeken Kaftancıoğlu'nun paylaşımları ve sözleri özellikle CHP'nin ulusalcı kanadında rahatsızlık meydana getirdi.
Muğla Ören'in eski belediye başkanı Kazım Turan "Yetti Gari" sözleriyle tepkisini dile getiren isimler arasında. Tepkisini sosyal medya hesabından dile getiren Turan'ın paylaşımları oldukça dikkat çekiciydi.
İşte o paylaşımlar;
Sayın Genel Başkanım, İstanbul İl Başkanı'ndan, "Ermeni Soykırımı" konusundaki samimi fikrini almanızı talep ediyorum. ailecek gençliğini, ömrünü bu parti için adamış birisi olarak...
Partimiz her zaman, düşünce özgürlüğü adı altında bu partinin sosyal demokrat ilkelerine inanmayanlar tarafından kullanıldı.
Bu da sağcı partiler tarafından hep aleyhimize kullanıldı. Bu partinin Sosyal Demokrat programına, ilkelerine inanmayan arkadaşlar lütfen samimi olup kendi düşüncelerinizi özgürce ifade edebileceğiniz kendi partilerinizde olun ve bizim de NET olmamıza izin verin. Tekrar söylüyorum, ben, Sosyal Demokrasi'ye inanmış (her zaman hep böyleydim) Atatürk'ün istediği ULUSAL MİLLİYETÇİYİM. Bunun örneğini de Ören'de gerçekleştirdiğimi herkes örnekleriyle hala yaşayarak anlatıyor.
Genel Merkez'den beklentim NET OLMALARI. ANCAK BÖYLE İKTİDARA GELEBİLİRİZ. YETTİ GARİ...
Aslan Sosyal Demokratlar, benim gibi gerçekleri söyleyebiliyor musunuz? Yoksa ön seçim korkusuyla sessiz mi kalıyorsunuz?
NET OLUN NET...

SÜTÜM BOZUK MU?

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü tüm dikkatleri İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Süt Kuzusu' projesi çerçevesinde dağıttığı sütlere çevirdi. Facebook'ta İzmir'de Çevirme Radar Grubu'nda yapılan görüntülü paylaşımda "Merhaba İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği süt kuzusu bu ve biz bunu çocuklarımıza içiriyoruz içindeki nedir bilmiyoruz. Bunu nereye şikâyet edeceğiz. Lütfen yardımcı olun bize bu sütü çocuklara ver sürü insan var lütfen herkes sütünü kontrol etsin" uyarısında bulunuldu.
Sütün boşaldıktan sonra çıkan sarı tortu görüntüsü izleyenlerin tepkisini çekti.

SALİHLİ BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Salihli Belediyesi, Şüheda Caddesi'nde kesilen ağaçlar ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Manisa Büyükşehir Belediyesi ile belediyemiz işbirliğinde ilçemizde yapılan cadde düzenleme ve genişletme çalışmaları kapsamında Şüheda Caddesi'nde bulunan esnafın da talepleri doğrultusunda, sağlıklı yaşam ömrünü tamamlamış, içten içe çürüyen, zaman içerisinde formu bozularak yıkılma tehlikesi arz eden ağaçlar tespit edilerek kesilmiştir.
Proje kapsamında kesilen ağaçların yerine kent estetiğine uygun yeni ağaçlar dikilecektir. Önceki dönemlerde de Kurudere Caddesi ve Park Caddesinde yapılan düzenlemelerde yönetimde olan belediye tarafından ağaçlar kesilerek düzenleme çalışmaları yapılmıştır. Ağaç kesmenin siyasi malzeme konusu yapılarak bazı kişiler tarafından kamuoyunun taraflı olarak yönlendirilmesi uygun değildir.
Kaldı ki gerek kişisel gerek yönetim anlayışımız açısından bu değerlere ne kadar önem verdiğimiz herkes tarafından bilinmektedir. Bu çalışmalarda hiç kimseye veya zümreye getirim sağlanması söz konusu olmayıp çalışmalarımız hızla büyüyen ve gelişen daha güzel daha yaşanabilir bir Salihli içindir" denildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA