• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Reis’in emeğini boşa çıkarmayın YUNUS KARAKAYA

Reis’in emeğini boşa çıkarmayın

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.01.2018, 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesinde yalnız bırakıldığı oldukça sık gündeme gelen bir konu. Erdoğan'ın zaman zaman yaptığı açıklamaların satır aralarına dikkatlice bakınca onun yalnızlığa nasıl isyan ettiğini görebilirsiniz.
Ancak o da iyi biliyor ki Allah ve milletin duaları onunla birlikte. Benim söylemek istediğimi AK Parti teşkilatları, vekilleri ve bürokratlar reisi mücadelesinde yalnız bırakıyor. Erdoğan, bir taraftan Türkiye'nin başına musallat edilmiş FETÖ, diğer taraftan terörle mücadele ederken, maalesef teşkilatları rehavet içerisinde görüyorum. Reis içte ve dıştaki düşmanlarıyla mücadele ederken, AK Parti teşkilatlarına da büyük görev düşüyor.

TEŞKİLATLARA UYARI

Teşkilatlardaki rehavetin farkında olan Erdoğan, onları her fırsatta mesajlarla uyarmaya devam ediyor. Tabii anlayana...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çorum Kongresi'nde de teşkilatlara mesaj vermeyi ihmal etmedi. "Hiçbir vatandaşımızı dışlamak gibi bir lüksümüz yok" diyen Erdoğan, ülkenin içeride ve dışarıda yürüttüğü çok yönlü mücadelenin mesuliyetlerini ağırlaştırdığını, Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinde AK Parti kadrolarına çok önemli görevler düştüğünü söyledi.
Hiç kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden varsa kırık kalpleri tamir ederek vatandaşların tamamını kucaklayarak yoğun bir çalışma içine girmeleri gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Bizim boş geçirecek tek bir anımız yok. Bizim hiçbir vatandaşımızı dışlamak gibi bir lüksümüz yok. AK Parti, herhangi bir meşrebin, hizbin veya kökenin değil, milletin partisidir. AK Parti, ülkemizi 2023 hedeflerine, ardından da 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak yegane harekettir" diye konuştu.

NAZARA GELME

Söz teşkilatlardan açılmışken, İzmir'de AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan'ın nazara gelmesinden korkmuyorum dersem yalan olur. İzmir'de dinamik ve farklı çalışmalarıyla dikkat çeken Arslan, açtığı mahalle temsilcilikleriyle partisini halkla kucaklaştırıyor. Arslan ve yönetiminin çalışmalarını takdir etmemek elde değil. Partiye yeni isimler kazandırmak için kolları sıvayan Arslan, geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden yaklaşık 70 kişiyi AK Parti saflarına dahil etti.
Arslan "Partilerin adı yada çatısı önemlidir. Fakat asıl önemli olan ülkeye olan hizmeti ve içindeki fikirleridir partimizin kapısı herkese açık bu gün CHP'de siyaset yapan, siyaset yapmış, MHP'de siyaset yapan, siyaset yapmış arkadaşlarımız bizim yanımıza geldikleri zaman çok mutlu oluyoruz. Bizim için bu 7'de olsa çok değerli, 70'de olsa çok değerli" dedi.

KARESİ BELEDİYESİ ÖRNEK OLDU

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, çalışmaları ile örnek olan başkanlardan biri. Sporda Yetenek 10'la Gelecek projesi Karesi'de tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu'nu ziyaret eden Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, gençlerin spor yapması için Karesi Belediyesi'nin büyük yatırımlar yaptığını söyledi. Yazıcı, "Ben Bengi ile ilgili projeden bahsederken birkaç belediye başkanına Karesi Belediyesi ile görüşürseniz ne yapacağını anlatır şeklinde örnek gösteriyorum" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA