• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Uşak’taki değişimin farkında mısınız? YUNUS KARAKAYA

Uşak’taki değişimin farkında mısınız?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.02.2018, 00:00

Bilmem Uşak'a yolunuz düştü mü veya oralardan geçtiniz mi?
Geçenler sanırım Uşak'taki değişimin farkına varmıştır.
Hayal gibi görülen birçok projeyi hayata geçiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ödüllendirilen bir isim. Biliyorsunuz AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Proje Yarışması'na UTAŞ'ın faaliyetleriyle katılan Uşak Belediyesi, kent ekonomisine katkı dalında ödüle layık görülmüştü. Başkan Cahan ödülü bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden almıştı.

ERDOĞAN HAYRAN KALDI

Ocak ayında Uşak'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehrin yeni yaşam alanı olan kentsel dönüşüm projesine de hayran kaldı. Ben de Başkan Cahan'dan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın hayran kaldığı bölgeyi gezdirmesini rica ettim. Başkan Cahan ve Başkan yardımcısı Mustafa Dayıoğlu ile birlikte gezip görünce projeyi Cumhurbaşkanımızın neden beğendiğini anladım. Cahan, "Cumhurbaşkanımız ziyaretleri kapsamında TOKİ ile ortaklık içerisinde hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm alanını inceledi ve beğendi. Gelişen ve değişen Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin yerelde de en iyi şekilde yansımasını sağlayacağız. AK Parti kadroları olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milletimiz için çalışmaya, gece gündüz demeden bu aziz millete hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

MUTLUYUZ GURURLUYUZ

Başkan Cahan, kentsel dönüşüm projesinin kentin makus talihini yenmesi adına da büyük önem taşıdığını söyledi. Cahan, "Mutluyuz gururluyuz çünkü yeni bir kent merkezi inşa ediyoruz. Şehri hep birlikte yeniliyor ve güzelleştiriyoruz.Yeni belediye binamızı bu alanın tam ortasına inşa ettik.
Dokuz sele deremiz ile Türkiye'ye örnek olan bir projeyi hayata geçirdik. İlkler şehri olan Uşak'ımızda sanayiden konut ve ticaret alanına dönüştürülen ilk proje olma özelliği taşıyor" şeklinde konuştu.

FATİH DEMİR'E TEBRİK

Size biraz da Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği (UŞAPADER) Başkanı Fatih Demir'den bahsedeğim. Uşak Belediyesi tesislerinde görev yapan Fatih Demir, sosyal projelerle adından sık sık bahsettiriyor.
Uşak ziyaretim sırasında Başkan Cahan'dan Fatih Demir'le tanıştırmasını istedim. Fatih kardeşimiz, sağ olsun davetimize icap etti ve tanıştık. Baktım Fatih Demir yine bir heyecan içinde. Sebebini sorduğumda "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vatan hainlerine karşı başlatmış olduğu 'Zeytin Dalı Harekatı'nı sonuna kadar destekliyoruz. Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği olarak askerlerimiz için bir kurban adağımız oldu, bunu yerine getirdik.
UŞAPADER olarak kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte gönüllü askerlik için dilekçe verdik. Dilekçelerimizi komutanımıza teslim ettik" dedi.
Tebrik etmekten başka elimizden ne gelir Fatih kardeşim, sizin gibi vatan sevdalıları olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA