• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Valentine’yi bırak vatana bak YUNUS KARAKAYA

Valentine’yi bırak vatana bak

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.02.2018, 00:00

Mehmetçiklerimiz sınır ötesinde "Vatan aşkı" ile şehit düşerken, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi "İzmir'de aşk başkadır" sevdasına düşmüş.14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle billboardları "İzmir'de aşk başkadır" afişleri ile donatan belediyenin Türk askerini de o billboardlarda görmek isterdik. 14 Şubat'ın bir diğer anlamının Aziz Valentine günü olduğunu söylememe gerek var mı bilmiyorum.
Büyükşehir'in 14 Şubat'ı kentin 5 farklı noktasında düzenleyeceği dans gösterileri ve konserlerle kutlamasını anlayamadım zaten. Biliyorsunuz İzmir de Afrin harekatı sırasında şehitler verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 13 Şubat'ta da AASSM'de Emir Ersoy, Keremcem ve Hande Subaşı birlikte sahne alacağı konserleri iptal edeceğini umuyorum.
Yazımı kaleme aldığım saatlerde belediyenin Aziz Valentine Günü etkinliklerini iptal ettiğine dair herhangi bir bilgi gelmediğinin özellikle altını çizmek isterim.

Dündar'a kim destek oluyor?

Uğur Dündar, CHP'yi uzun süre daha karıştıracağa benziyor. Halk TV aracılığıyla CHP'yi dizayn etmeye çalışan Dündar'a bir tepki de İzmir'den geldi. Eski PM üyesi, eski Milletvekili aday adayı ve bir süre önce yapılan İl Kongresi'nde aday olan Hüseyin Saygılı tepki gösterdi.
Saygılı, sosyal medyadan tepkisini şu şekilde dile getirdi; CHP'li Belediye Başkanları, Uğur Dündar'ın Arena programlarına destek olmayı bırakmalılar.
CHP'ye ayar vermeyi, iç meselelerine el atmayı marifet sayan Uğur Dündar, neye ve kime hizmet ediyor?

Başkan Öz, yıpranan bayrağı görmediniz mi?

Uzun süredir Manisa Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz'ün halktan ve partililerden uzak durduğu, verdiği randevulara bile sadık kalmadığı yolunda sitem dolu mailler alıyorum. Önce inanmak istemedim ama Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bayrak ile geçtiği bir haberi okuyunca şikayetlerin haklı olacağı konusunda görüşüm ağırlık bastı.
Manisa Büyükşehir'in bülteninde aynen şöyle yazıyor: "Cadde gezileri sırasında Koordinasyon Merkezi karşısındaki meydan ile Atatürk Anıtı'nın yer aldığı Atatürk Bulvarı'ndaki meydanda bulunan Türk Bayraklarının yıprandığını gören Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, bayrakların yenileriyle değiştirilmesi talimatını verdi.
Bayraklar, talimat üzerine yeni ve büyük boyutlu Türk Bayrakları ile değiştirildi.
Gölmarmaralılar, duyarlılığı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Koordinatör Ahmet Cülen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Yani yıpranan Türk Bayrağını Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, görmemiş Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra görmüş. Bu ayıp Başkan Öz'e yeter sanırım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA