• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sütyenli tuzak YUNUS KARAKAYA

Sütyenli tuzak

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.03.2018, 00:00

Mehmetçiğimiz Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nda destan yazarken, teröristler operasyonu sekteye uğratmak için akla hayale gelmeyecek yollara başvuruyor.
YPG'li teröristlerin kalleşlikte çığır açtığı bir kez daha gözler önüne serildi. Hain tuzakları için akıl almaz planlar yapan teröristler sonunda sutyenin ardına da sığındı.
TSK'nın terörden arındırdığı yerleşim bölgelerinde yapılan kontrollerde iç çamaşırına bomba düzeneği yerleştirilmiş bir kadın terörist etkisiz hale getirildi. Kadın teröristin sutyeninde gizlediği bomba düzeneğini Mehmetçik'in yakınında patlatma hazırlığı yaparken fark edildiği öğrenildi.

FOÇA'NIN MEGA PROJESİ

Foça Belediyesi'nin uygulamaya çalıştığı Mega Projeye(!) halkın neden tepki gösterdiğini anlayamadım doğrusu. Arkeolojik Sit alanı olmasına rağmen garaja ulaşmak için Foça Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu tahta yolu hangi dahi akıl ettiyse tebrik etmek lazım.
Foça Belediyesi MHP'li Meclis üyesi Taner Acar, tahta yol ile ilgili Foça'mıza bir mega proje daha. Arkeolojik sit alanında, yel değirmenlerinin hemen altında yapılan garaja 'karayoluna bağlanan tahtadan, ışıksız, tutunma yeri olmayan, projesiz, kaçak' yol demek istiyoruz ama yol diyemeyeceğimiz bir garip durum" dedi.

YAVAŞ'A BİR ÖDÜL DAHA

Balıkesir'in Sındırgı ilçesi Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Marmara Bölgesi'nin En Beğenilen Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı ödülünü aldı. Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen oylamada Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş yaptığı çalışmalar ile Marmara Bölgesinde en beğenilen Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.
Yaptığı çalışmalar ile ilçenin yıllanmış sorunlarını çözüme kavuşturan ve çehresini adeta yeni baştan şekillendiren başkan Yavaş vatandaşlardan da tam not alıyor. Her an vatandaşlarla iç içe olması ve " Sındırgı'nın Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz" sloganı ile istişarelerle çalışmalarına yön veren başkan Yavaş ilçeyi ödüllerle de tanıştırıyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş " Yaptığımız çalışmalar meyvesini veriyor.
Kaderine terkedilmiş bir Sındırgı'yı adeta yeniden şahlandırdık. Yıllanmış sorunları çözüme kavuşturduğumuz gibi, turizm ilçenin kurtuluşu dedik çalışmalarımıza bu alanda yön verdik. Önceleri Sındırgı ismi bilinmezken şimdilerde herkesin diline dolandı. Çünkü ilçemiz sıcakkanlı insanları ile kültür seviyesi ile doğal güzellikleri ile birçok alanda üstün konumda" şeklinde konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA