• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Makamı fuzuli yere işgal etmesin YUNUS KARAKAYA

Makamı fuzuli yere işgal etmesin

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.03.2018, 00:00

Benim de zaman zaman yazılarımda bürokrasilerdeki aksaklıklardan bahsettiğimi biliyorsunuzdur.
Vatandaşa zorluk çıkaran bu bürokratların bahanesi ise "FETÖ ile mücadele ediyoruz" oluyor.
Bu duruma Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da isyan etti. Partisinin Trabzon İl Kongresi'nde konuşan Erdoğan, "Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikayetler gelmeye başladı. İmza atmaktan imtina eden, yeni projeler üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Bunun affı yok, versin istifasını çeksin gitsin.
Bizim işimiz var, yapacağımız çok şey var" dedi.
Reis'in bu mesajını umarım bazı valiler de üzerine alır da, yapılacak olan hizmetlerin önüne takoz koymaktan vazgeçer...

GAZETECİLER SANDIK BAŞINA GİDİYOR

zmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) bugün yeni başkanını belirlemek için sandığa gidiyor.
Cemiyetin seçiminde başkanlık için 2 aday kıyasıya mücadele edecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşecek olağan genel kurulda İGC'nin ilk kadın başkanı Misket Dikmen ile Tayfur Göçmenoğlu'nun listesi yarışacak.
Her iki başkan adayına bugünkü genel kurulda başarılar dilerken, kazananın İzmirli Gazeteciler olacağını umut ediyorum...

OKUMA YAZMA DESTEĞİ

Çalışmalarıyla Karabağlıların gönlünü kazanan Kaymakam Mehmet Sadık Tunç'tan okuma yazma seferlerberliğine tam destek var. Karabağlar Kaymakamlığı tarafından Seniye Hasan Saray ilkokulunda açılan okuma yazma kursundaki vatandaşlarımızı ziyaret eden Tunç, kursun açılmasında emeği geçen okul müdürü Gökçe Kara başta olmak üzere mili eğitim müdürü Ahmet Kaya ve diğer çalışanlara teşekkür etti. Tunç, "Vatandaşlarımızın yüzlerindeki mutluluk, bu kursla beraber hayata bakışlarındaki pozitif değişim her şeye değer" dedi.

SALİHLİLİLER MEMNUN

Manisa Salihli Devlet Hastanesi'nde Uzman Doktor Gökhan Gürsoy'un 6 ay aradan sonra yeniden başhekim olarak görevlendirilmesinden ilçe halkı çok memnun olmuş.
Hastanenin gelişip büyümesinde ve halka daha iyi hizmet vermesinde büyük katkılar koyan Gürsoy, aynı hastanede daha önce yönetici olarak görev yapmıştı ve yaklaşık 5 yıl aradan sonra sözleşmesi yenilenmediği için 6 aydır Denizli Devlet Hastanesi'nde görev yapıyordu.
Geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret ederek görevinde başarılar diledim. Yoğun çalışması arasında kendisiyle bir çay içme fırsatı bulduğum Başhekim Gürsoy, Salihli için büyük bir şans.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA