• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Davulun sesi uzaktan hoş gelir YUNUS KARAKAYA

Davulun sesi uzaktan hoş gelir

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.04.2018, 00:00

Milliyet Gazetesi Yazarı değerli meslek büyüğüm Melih Aşık, Salı günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile ilgili bir yazı kaleme almış. Aşık yazısında "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu hafta sonunda bir basın buluşmasıyla 14 yıllık icraatını anlattı.
İzmir Belediyesi 14 yılda büyük atılımlar yaptı. Halkın yaşam kalitesi artırıldı" demiş.
Bir okuyucum Melih Bey'in yazısına cevap verip vermeyeceğimi soran bir mail atmış. Ben de okuyucuma, Melih Aşık'ın meslek büyüğüm olduğunu, onun görüşüne saygı duyduğumu, ama kendisinin ne düşündüğünü sordum.
Öncelikle okuyucumun cevabını paylaşmak istiyorum:
Gösterdiğiniz yakın ilgi için teşekkür ederim.
Keşke; Sayın Aşık, Sayın Kocaoğlu'nun yaldızlı beyanlarını araştırmadan yazacağına, İzmir'e gelip beyanların doğruluğunu yerinde görüp vatandaşların görüşleriyle birleştirip, ondan sonra yazsaydı...
Keşke; İzmir'imize gelip, ulaşım, otopark, hayat pahalılığı vb. sorunları yerinde görseydi...
Keşke; 60 yaş, 65 yaş ulaşım kartları hakkında sayın Kocaoğlu'nun ne düşündüğünü sorsaydı...
Sayın Karakaya, bendeniz Urla Zeytinalanı'nda oturuyorum. Önümüz yaz. 6-7 aydır devam eden yol düzenlemeleri ve kazılan yollar tamamlanmadı. Biri bitiyor, arkasından başka iş için yeni kazmalar...
Boşuna dememişler "İş bilenin, kılıç kuşananın" diye.
Kocaoğlu hep şikayet edeceğine, engellendiğini söyleyeceğine, Eskişehir'i örnek almalı.
Sayın Karakaya, sizler vatandaşın içinde olan kişilersiniz. Bizden daha iyi biliyorsunuz.
Merakla yazınızı bekliyorum.
Selam ve sevgilerimle...
İçindekilere hiç tat vermeyen, onları rahatsız eden kimi işler vardır ki uzakta olanlara kolay, hoş ve sevimli gelir. Ne zaman ki işin içine girerler, işte o zaman gerçeği görüp yanıldıklarını anlarlar.
Atalarımız "Davulun sesi uzaktan hoş gelir" dermiş. Melih Bey İzmir'e gelip bizlerle beraber aktarma çilesini çekse, İzban'da sisteme olan isyanı dinlese sanırım görüşü değişirdi.

LOKMA DÖKTÜRDÜ

Foça MHP İlçe teşkilatı tarafından 21 yıl önce vefat eden MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in anısına lokma döktürerek mevlit okutuldu.
İlçe teşkilatı ve Belediye Meclis üyelerinin katılığı lokma hayrında bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Turan Çetin Arslan, Türkeş'in ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletinin bekasına ve devamlılığına adayan örnek bir dava adamı olduğunu söyledi. MHP Belediye Meclis üyesi Taner Acar ise, "Hayatta iken ortaya koyduğu vizyonun doğruluğu bizleri daha da inandırdı ve bağladı.
Başbuğumuz engin zekası ve kudretli duruşuyla tarihe yön veren, milli duruşuyla tüm dünyaya örnek olabilecek bir liderdi.
Bu vesileyle; Türk'ün, Türklüğün önderi, Türk dünyasının son Başbuğ'u, Türk milliyetçiliği ve Turan fikrinin yılmaz savunucusu, büyük devlet adamı, Başbuğumuzu vefatının yıldönümünde binlerce kez minnet ve şükran duygularımızla hatırlayarak Cenab-ı Hak'tan rahmetiyle muhafaza etmesini niyaz ediyorum" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA