• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kriptolara dikkat! YUNUS KARAKAYA

Kriptolara dikkat!

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.05.2018, 00:00

AK Parti Genel Merkezi, 24 Haziran'da milletvekili olarak parti içine sızmak isteyen FETÖ mensuplarına karşı gerekli tedbirleri aldığını umut ediyor. Milletvekili aday adaylığı başvurularında AK Parti'ye yoğun talep olduğu bir gerçek. FETÖ'nün sızma girişimlerine karşı da aday adayları ince elenip sık dokunmak zorunda. Yapılan temayül yoklamalarında bazı FETÖ bağlantılı isimlerin üst sıralarda yer alması için özel çalışmalar yapıldığı kulağıma geldi. Bu çerçevede güvenlik soruşturmalarına özellikle dikkat edilmesi gerekiyor.
Biliyorsunuz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aylar önce yaptığı bir konuşmada Kripto FETÖ mensuplarına dikkat çekmişti. Erdoğan, "Teşkilat yönetimlerine getirilecek isimlerle ilgili çok titiz bir inceleme yapılsın. Kriptolara dikkat edilsin. Güvenlik soruşturmaları yapılsın.
Hiçbir şekilde teşkilata sızmalarına izin verilmesin" uyarısında bulunmuştu.

Şengül, tepki gösterdi

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nın temayül yoklaması Halkapınar Spor Salonu'nda Cumartesi günü yapıldı.
Ancak bazı çevreler, yoklama sonuçlarını manipüle etmek için harekete geçmişe benziyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, temayül sonuçları hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. Şengül, "5 Mayıs 2018 Cumartesi günü büyük bir coşku ile gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamamıza katılarak eğilimlerini bizlerle paylaşan partililerimize teşekkür ediyorum.
Ancak sosyal medya ve basında yer alan "Temayül Şampiyonları Belli Oldu" başlıklı paylaşımların doğru olmadığını, bu tür haberlere kesinlikle itibar edilmemesi gerektiğini ifade etmek istiyorum. Temayül yoklamasının sonuçlarını partimizin yetkili organları dışında açıklama yetkisi kimseye ait değildir. Bu sebeple partimiz dışından gelecek hiçbir açıklamayı dikkate almamanızı rica ediyorum" dedi.

Bereket'in mutlu günü

BBP Eski İl Başkanı ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Büyükler Milli Takım Antrenörü, Türkiye KıcK Boks Federasyonu Milli hakem antrenörü Ahmet Bereket, hayatını Nazire Bereket ile birleştirdi. Bereket ailesini bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı.
Kendilerine bir ömür mutluluklar dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA