• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Devamı 24 Haziran sonrası YUNUS KARAKAYA

Devamı 24 Haziran sonrası

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.05.2018, 00:00

AK PARTİ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin haftalık grup toplantısında "Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" ifadesini kullandı. Aman Allah'ım muhalefet" mal bulmuş Mağribî gibi "gibi bir sevindi, bir coştu görmeyin.
Muhalif partililer sırf Erdoğan düşmanlığı yüzünden büyük bir zenginliğe kavuşmuşçasına aşırı sevinç ve coşku ile"Tamam"sözünden medet umar oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu söylemlerine karşılık muhalefet harekete geçti. Sosyal medyada "tamam" etiketiyle kara propagandaya başladılar.
Sahte hesaplardan onlarca mesaj paylaşanlar bile oldu.
Siz 'Tamam' sözüne tutunun ama bu millet"İstikrar, güçlü Türkiye "için 24 Haziran'da devam diyecektir.
Tek Vatan için, Tek Millet için, Tek Bayrak için, Tek Devlet için, Güçlü Türkiye için, Daha fazla yatırım için, Bir olmak, iri olmak, diri olmak için, Fetö ve terör destekçilerine fırsat vermemek için, Türkiye'nin yükselişi gelişimi için, DEVAM!..

TÜRKİYE KAZANACAK

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "27. Dönem aday adaylarımızla mülakatlarımız devam etmektedir. 24 Haziran gecesi zaferlere ulaşmak için durmadan çalışacağız. AK Parti kazanacak, Türkiye kazanacak" dedi.
Bu arada Dağ'da sosyal medya hesabından "Devam" mesajları vermeye devam ediyor.
İşte Dağ'ın mesajları:
Allah'a andolsun ki davamızı 2023'e, 2053'e, 2071'e taşıyacağız DEVAM!
Milletin iradesini küçümseyenlere, yok sayanlara ve ortak değerlerimizi hiçe sayanlara karşı yüksek sesle DEVAM!
"Biz ölümüne ölümüne" diyenle tabii ki DEVAM...

KİTAP VE BİLİM TUTKUNLARI SINDIRGI'DA

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde kitapevleri, yazarlar, şairler ve TÜBİ- TAK destekli projelerin yer aldığı 2. Sındırgı Kitap, Bilim Kültür ve Sanat fuarı düzenlenen büyük ilgi görüyor.
12 Mayıs tarihine kadar Akpınar Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen fuara Balıkesir ve çevre illerinden birçok kitap adeta akın etti. İlklerin gerçekleştirildiği ve Sosyal Belediyecilik anlayışının ön planda tutulduğu Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde BENGİ projesi kapsamında geçtiğimiz yıl başlayan ve Balıkesir genelinde örnek olan proje bu yılda kapsamlı bir şekilde devam ediyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş "Belediyecilik yalnızca yol yapmak fiziki hizmet etmek değildir. Sosyal projeler ile refah seviyesini yükseltmek, vatandaşlarımızın mutluluğunu arttırmak da bizlerin görevi. Çocuklarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak, eğitimlerine katkı sağlamak adına Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve sponsor firmalar işbirliği ile farklı projeleri hayata geçirdik" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA