• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Değiş ‘Tonton’ YUNUS KARAKAYA

Değiş ‘Tonton’

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.05.2018, 00:00

CHP ve İP'lilerin siyaseti düşürdüğü duruma bakın. CHP'den istifa ederek İyi Parti'ye katılan ve bu partinin TBMM'de grup kurmasını sağlayan 15 milletvekili, yeniden CHP'ye döndü.
Bir zamanlar TV'de "Değiş Tonton" isimli bir çizgi film vardı. 'Hop hop hop değiş Tonton.' Ailenin üyeleri bu sihirli cümleyi duyar duymaz şekilden şekle giriyorlar. Müzik aleti olmak, kalem olmak, ayakkabı ya da sandalye olmak onlar için mesele değil.
CHP'li 15 milletvekilinin durumu da bu çizgi film karakteri gibi olmuş. Kemal Kılıçdaroğlu "Değiş Tonton" diyor, hoop İP'li. Kılıçdaroğlu tekrar "Değiş Tonton" diyor, hoop CHP'li oluyorlar. Ee ne yapsınlar koltuk sevdası uğruna değişmeyi seviyorlar...

AMAÇ BELLİ OLDU

CHP Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası yapmıyor, bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olan partinin genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı cezaevinden kurtarma operasyonu yapıyor.
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyareti sonrasında CHP'lilerin sosyal medya üzerinden "Demirtaş'a Özgürlük" yaygaraları yapması asıl amacın ne olduğunu belli ediyor.
Maazallah bunlar iktidara gelse, cezaevindeki PKK'lıları ve FETÖ'cüleri affeder ve bu devletin başına yine dert eder...

MHP İZMİR İDDİALI

MHP İzmir il teşkilatı 24 Haziran seçimlerine kilitlenmişe benziyor.
İl Başkanı Necat Karataş'ın liderliğinde saha çalışmalarını sürdüren MHP il teşkilatı, Cumhur ittifakının 24 Haziran'da zaferle çıkması için geceli gündüzlü çalışıyor. Karataş, Sosyal medya üzerinden partilerine yapılan saldırılara gerekli cevabı anında veriyor. Karataş, "Son günlerde bir Afrika atasözünden hareketle karanlık bir siyaset kampanyası güncel ve gündemde tutuluyor. Neymiş;
"Aslan, sırtlan, zebra ve ceylan sırt sırta koşuyorlarsa orman yanıyor" demekmiş! Merak ediyorum; yangın nerededir? Aslan kimdir? Sırtlan, zebra, ceylan kimlerdir? Sözleri buna bir örnek...

YOĞUN TALEP

MHP İzmir'den Milletvekili aday adaylığı için başvuran sayısı da bir hayli fazla.
Başvuran isimlerden birisi olan Hasan Zerek ve Taşkın Işık ile sohbet etme imkanı buldum. Her iki isim de davayı satan değil, Devlet Bahçeli'nin yanında dimdik duran nadir insanlardan. Zerek ve Işık, MHP'nin geçmişten bu yana Türkiye'nin bugünkü siyasi sosyal şartları da dikkate almak kaydıyla ister zamanında ister erken bir seçim için her zaman hazırlıklı olduğunu söyledi.
Veli hocamıza ziyaret
İzmir ve Türkiye Taekwondosunun mihenk taşlarından Veli Tarım hocamızı Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Büyükler Milli Takım Antrenörü, Türkiye Kick Boks Federasyonu milli hakem ve antrenörü Ahmet Bereket ile birlikte ziyaret ettik.
Yakalandığı kanser hastalığı ile mücadele eden hocamıza bir nebze de olsa moral vermek istedik. Ziyarette ayrıca Bereket, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin hocanın selamını iletti. Veli hocamla birlikte şifa bekleyen tüm hastalarımıza Allah'tan Şafii ismi hürmetine acil şifalar diliyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA