• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Son kararı Reis verecek YUNUS KARAKAYA

Son kararı Reis verecek

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.05.2018, 00:00

AK Parti'de 24 Haziran seçimleri için milletvekili adaylarıyla ilgili titiz bir çalışma yapılıyor. Yapılan temayüllerin ardından partinin yetkili organları mülakatları da tamamlayıp raporları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu.
Erdoğan başkanlığındaki üst komisyonun Çarşamba gününden itibaren Genel Merkez'de yapması planlanan toplantılar için 8'inci katta adeta 'Kozmik oda' kuralları uygulanacak.
Özellikle 'teşkilatla problemi olan, genel merkez yönetimi ve seçim bölgesindeki yerel yöneticilerle istişare içinde olmayan, hakkında akçeli işlerle ilgili iddialar bulunan, FETÖ ile ilgili iddianamelerde ismi geçen ve vatandaşın tepkisini çeken uygulamalar içine giren' isimler eleneceklerin başında yer alacak.

UNUTMADILAR

15 Temmuz 2016 tarihinin önemini imam hatip okullarına öğretebilmek ve sporun barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik olduğunu göstermek için İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Hizmetleri Bölümü tarafından 15 Temmuz İstiklal Şehitleri Spor Turnuvaları düzenlendi. Turnuvanın ödül töreni ise Bornova Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.
Masa tenisi erkek takımlarında Karabağlar İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesindeki imam hatip ortaokulu, kız takımlarında Bergama Şehit Üsteğmen Cemil Canan Çiçek İmam Hatip Ortaokulu, masa tenisi imam hatip lisesi erkek takımlarında Karabağlar İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi, kız takımlarında Karşıyaka Sakize Lahur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu. Voleybol dalında ise birinciliği Kemalpaşa Şehit Halil Kantarcı Anadolu İmam Hatip Lisesi aldı.
Dereceye giren takımlara madalya, kupa ve katılım belgeleri, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Yılmaz, Bornova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Şahin ve STK temsilcileri tarafından verildi.

FOLKART'A TEŞEKKÜR

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği tarafından bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilen ve yıl içerisinde sigarayla savaşa destek olan kişi ile kurumlara verilen "İnsanlığın Gerçek Dostları Ödülleri" İstanbul'da sahiplerini buldu.
2016 yılında 31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü itibariyle "Sigarasız Şirket" olan Folkart, sigarayla savaşı nedeniyle "Özel Teşekkür" ödülüne layık görüldü. Folkart adına ödülü alan Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Gökşen, "2015'ten itibaren çalışanlarımızın sigarayı bırakması için çalışma başlattık. Yönetim Kurulu Başkanımız Mesut Sancak öncülüğünde, 2016 yılında 31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü itibariyle tüm personelimizin sigarayı bırakması ile 'Sigarasız Şirket' olduk" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA