• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Ok’u takip edin YUNUS KARAKAYA

‘Ok’u takip edin

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.05.2018, 00:00

24 Haziran'da ülkenin geleceğini oylayacağız. Düşman belli. Benim korkum dost gibi görünen düşmanlar.
Türkiye'ye ne kadar düşman var, ülkenin kaosa sürüklenmesini bekleyen hainlerin kimin tarafından korunup kollandığı da belli.
Türkiye düşmanlığı yapan terör örgütlerinin karargahı konumunda olan Avrupalılar kendi tetikçileri üzerinden yaptıkları planlar tutmayınca içimizdeki hainleri kullanmak için harekete geçti.
Ama hesaba katmadıkları bir şey var. Bu millet oynanan oyunların farkında. Türk Milleti 24 Haziran'da güçlü bir biçimde "devam" diyecek!
İmam Şafii'ye sordular: Fitne zamanı hakkı tutanı nasıl anlarız?
Dedi ki: Düşman okunu takip edin, o sizi Hak ehline götürür.
"Almanya, İngiltere, ABD, CIA, MOSSAD, İsrail, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhur ittifakına karşıysa bizim nerede durmamız gerektiği bellidir." Daha fazla söz söylemeye gerek var mı?

DAĞ GİBİ OLMAK

Seçilme yaşının 18'e düşürülmesinden sonra gençler AK Parti Milletvekili olabilmek için adeta akın etti. AK Parti Genel Merkezi'nde, aday listelerinde gençlere ve kadınlara daha fazla yer vermek istiyor. 18 yaş kriteri göz önüne alınarak gençlik temsilcilerinin listelerde yer bulması amaçlanıyor.
Aday adaylığı müracaatında bulunan gençler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ı örnek alıyor. Üniversite yıllarında Milli Gençlik Vakfı öğrenci kollarında aktif görev alan Dağ, burada fakülte, kampüs ve üniversite başkanlıkları yaptı, bu dönemde arkadaşları ile birlikte hukuk bülteni adında dergi çalışmasında aktif görev aldı.
İlk siyasi parti deneyimini AK Parti'de yaşayan Dağ, burada sırasıyla İzmir İl Gençlik Kolları Yön. Kur. Üyeliği, İzmir İl Gençlik Kolları Seçim İşlerinden Sor. İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu, ardından 3 Şubat 2008 yılında AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresinde İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.
12 Haziran 2011 seçimleri ile birlikte 24.Dönem İzmir Milletvekili Seçilen Hamza Dağ, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyeliği görevine devam etmektedir.
AK Parti'nin 4. Büyük Olağan Kongresinde yedek MKYK üyeliğine seçilen Dağ, 30 Mart 2014 seçimleri ile birlikte boşalan üyeliklerin yerine MKYK'ya girmiş ve seçim işleri biriminde başkan yardımcılığı görevine getirildi. Dağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor.

O GURUR KAYDA VE EKİBİNİN

Salihli muhteşem bir eser daha kazandı. Gümüşçayı Rekreasyon Alanı'nda 38 bin metrekarelik alanı kapsayan Masal Ormanı Parkı görenleri kendisine hayran bırakıyor. Bu eseri güzel şehrime kazandıran Belediye Başkanı Zeki Kayda ve ekibine içten teşekkür ederim. Masal kahramanları, atlı karınca, eğlence duvarı, her yaş grubuna ait oyun grupları, eğitsel materyaller, çocukların eğlenip öğrenebileceği masal etkinlik ve oyun alanları, çeşitli etkinlik alanları, gençler için adrenalin parkuru, teleferik, aileler için kafe, amfi ve seyir terasları yer alıyor

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA