• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Vakıfbank mucizesi GÜRKAN ERTAÇ

Vakıfbank mucizesi

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.05.2018, 00:00

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisinin beşinci ve son maçında VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-0 yenerek şampiyon oldu. Play-off final serisini 3-2 kazanan sarı-siyahlılar, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 10. kez mutlu sona ulaştı. Vakıfbank'ın şampiyonluğunda İtalyan antrenör Giovanni Guidetti'nin rolü büyüktü. İlk iki maçta yabancılarından randıman alamayan ve takımı 2-0 geriye düşen Guidetti, onları silerek Zehra Güneş ve Cansu Özbey gibi iki genç Türk oyuncusuna sarılıp şans tanıdı, mükemmel oynayan bu ikili Vakıfbank'a şampiyonluğu getirdi. 33 yaşındaki kaptan Gözde Kırdar da 19 şampiyonluk yaşayarak voleybola veda etti. İşte şampiyon kadro: Gözde Kırdar, Rasic, Sloetjes, Zhu Ting, Zehra Güneş, Cansu Özbay (Gizem Örge Güner, Naz Aydemir Akyol, Robinson, Ayça Aykaç.)

BİZİMKİLER RÜYA TAKIM'DA

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen CEV 17 Yaş Altı (U17) Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri'nde, Milli Takım'dan Sude Hacımustafaoğlu ve Gülce Güçtekin, 'Rüya Takım'a seçildi.
Millilerimizden Sude Hacımustafaoğlu turnuvanın "En İyi Pasör Çaprazı", Gülce Güçtekin ise; turnuvanın "En İyi Libero" ödülünün sahibi oldu.
Millilerimize ödüllerini, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar verdi.

GENÇLERİN GURUR TABLOSU

2018 CEV U20 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası ikinci raunt ve 2018 CEV U19 Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası 2. turunda 20 Yaş Altı Erkek Voleybol Milli Takımımız ve 19 Yaş Altı Bayan Voleybol Milli Takımımız, elemelerdeki tüm maçlarını kazandı. 20 Yaş Altı Milli Takım, Yunanistan'ı 3-0, Slovakya'yı 3-2 yendi, grubunu 5 puanla namağlup lider bitirdi. 19 Yaş Altı Bayan Milli Takımı, Slovakya'yı 3-0, Hırvatistan'ı 3-1, İspanya'yı 3-1 yendi, grubu 9 puanla namağlup lider kapadı. Ne kadar gururlansak az.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA