• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şen ola Şener- Fener GÜRKAN ERTAÇ

Şen ola Şener- Fener

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.04.2018, 00:00

Maçın 64.dakikası. F.Bahçe için maç hiç de iyi gitmiyor. Skrtel'in kendi kalesine attığı golle durum 1-1 ve Kocaman çaresizlikten son kozlarını birarada oynayarak gününde olmayan Aatif'i ve Alper'i çıkararak Valbuena ile Janssen'i birlikte oyuna aldı. Ama gol sıkıntısını Soldado- Giuliano-Janssan-Valbuena dörtlüsü değil sağbek Şener giderdi. Çaprazdan harika bir şutla topu ters köşeye mıhlarken diğer arkadaşlarına "gol böyle atılır" şovu yaptı. 3.golde ise yardımcı hakemin hatası büyüktü, Giuliano'nun topu dışardan çevirdiğini göremedi, Valbuena'ya da vurmak kaldı. Ve perdeyi Janssen'in 4. golü kapadı.

Şimdi top diğer rakiplerde

F.Bahçe'nin Şampiyonluk yarışından kopmaması için Kasımpaşa'yı yenmesi şartın şurtuydu. Çünkü sarı-lacivertliler kazanacak, zirvedeki rakipleri Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş'ın bugün yapacağı maçlarda puan kaybetmelerini bekleyeceklerdi. Hele G.Saray-Beşiktaş derbisinde iki takımın da puan kayıplarına uğrayacağı ortadayken.
Düşme tehlikesi yaşayan Osmanlıspor'un da Ankara'da Başakşehir'e hayli zorluk çıkaracağı aşikardı. Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 4-1 yenerek bombayı rakiplerinin kucağına bıraktı.

Kasımpaşa ters takım

Beklendiği gibi ters takım Kasımpaşa F.Bahçe'yi hayli zorladı. Maça çıkarken Dirar'ın sürpriz sakatlığı bir şok oldu. İlk yarım saatte sarı-lacivertliler sürekli korku tünelinden geçti. Volkan'ın boşa çıktığı yan topta Mensah'ın kafayla topu boş kaleye atamaması, ardından Diagne'nin kaleye paralel topa dokunamaması F.Bahçelilerin yüreğini ağzına getirdi. Ama gol atmak yetenek işi. Hasan Ali-Giuliano ve sonunda Josef'le biten atak Fener'e bayram yaptırdı. F.Bahçe'de Şener sahanın yıldızı olarak parlarken, Valbuena ikinci devrede de oyuna alınsa top cambazı olduğunu bir kez daha gösterdi. Mehmet Topal da defans-orta saha bağlantısını Josef'le mükemmel yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA