• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Böyle maçın içine!.. ERKİN USMAN

Böyle maçın içine!..

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2015, 00:00
Akhisar’daki maçta iki köpek sahaya girip tuvaletini yapınca tribünler kahkahaya boğuldu.

Bir deyim vardır... 'Futbol sahalarında görmeye alışık olmadığımız ya da görmek istemediğimiz hareketler' deriz... Bunu genellikle tribünlerdeki taşkınlıklar, istenmeyen olaylar, ya da bir sahada futbolcunun bir rakibine kasdi olarak yaptığı sert müdahale sonrası söyleriz.    Geçtiğimiz pazar günü Akhisar İlçe Stadı'nda Süper Lig ekibi Akhisar Belediye ve PTT 1. Lig temsilcisi Göztepe arasında oynanan özel maçta da 'Futbol sahalarında görmeye alışık olmadığımız' bir olay gerçekleşti, futbolun gülümseten yüzü olarak anılarımız arasına kazındı. Karşılaşmanın ikinci yarısında sıcak havanın da etkisiyle maçtaki tempo iyice düşmüştü. Tribünler de yavaş yavaş sahadaki futboldan olacak, uyku moduna geçmişti.    Maçın hakemi de bunalmış olacak ki su molası verdi. Futbolcular serinlemek için saha kenarına yöneldikleri sırada, bu kez sahneye "Husky" cinsi biri yavru iki köpek çıktı. Futbolculara ve tribünlere aldırış etmeyen iki köpek sahada umursamazca koştururken, tribünlerin dikkatini çekmeyi başardı. Ancak diğer köpekten ayrılan yavru Husky, Göztepe ceza alanının bulunduğu bölgede tuvaletini yapmaya başladı. Husky'nin bu tavrı tribünlerde "Oynayacağınız futbolun içine ...." yorumlarına yol açıp kahkahalara neden olurken, oyun başladığı sırada saha görevlilerine direnen iki sevimli köpek futbolcuların arasında koşturmaya da devam ediyordu.

KÜPE
Şurada burada güçlü adımlarla dolaşmaktansa, doğru yolda sekerek yürümek daha iyidir. Augustinus

EGE'DEN
ÇEŞME DENİZ - 1 KLASİĞİ



İşte yine bir sene geçti ve yine tavla turnuvası zamanı geldi. Anonslar yapıldı, davullar çalındı, tellaklar çıkarıldı ve turnuvaya katılımlar başladı. Kuralar çekildi, herkesin rakibi belli oldu. Gong çaldı ve 2015 Deniz-1 Sitesi Tavla Turnuvası başladı. Her yaştan insan turnuvaya katıldığından 18'lik ile 80'lik karşı karşıya gelebiliyor. İşte o zaman komedi başlıyor. Herkes çok gülüyor, eğleniyor. Ne yazık ki, bu yılki katılımcılar bir kayıp verdi. Rıfat Sabanoğlu'nu kaybettik. Allah Rahmet eylesin. O, her sene turnuvaya ciddi bir şekilde hazırlanır ve sponsor olurdu. Dolayısı ile biraz buruk geçti, bu yılki turnuva. Katılanlar: Metin Pelit, Süleyman Bayat, Aydın Üçok, Mustafa Bayar, Bülent Dai, Ege Baydar, Cengiz Cantörü, Özkul Ertürk, Murat Özgen, Ömer Özdemir, Hasan Hanyalı, Ovi Nahmias.    Turnuvanın şampiyonu Aydın Üçok oldu. Ömer Özdemir ikinci, Metin Pelit üçüncü, Süleyman Bayat da dördüncü oldu. Turnuvanın sembol ismi Ovi Nahmias'tan bir değerlendirme: "Eh ne yapalım!.. Kazanan da kaybeden de memnun bu turnuvadan. Seneye de inşallah eksiksiz, kazasız, belasız geçer.",

GÜNÜN FIKRASI

Geçen yüzyılın sonlarına doğru Paris sosyetesinin tanınmış simalarından biri kızını yanına çağırıp konuştu: "Artık büyüdün, koskocaman oldun. Şimdi bir gerçeği sana söyleyebilirim. Senin asıl baban kocam değil, Kont L...'dir." Kız birden yüzünü elleriyle örtüp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı: "Anneciğim bilsen nasıl yıktın bütün hayallerimi. Ben de kendimi Orleans Dükü'nün kızı sanıyordum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA