• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
AK Parti’nin Torbalı keyfi ERKİN USMAN

AK Parti’nin Torbalı keyfi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.11.2015, 00:00
İzmir 1. bölgede AK Parti'nin birinci olduğu tek ilçe Torbalı oldu. AK Parti Torbalı'da oylarını 9 bin ile yüzde 8 oranında arttırdı. Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte AK Parti hem Türkiye'de hem de Torbalı'da büyük bir zafere daha imza attı. 7 Haziran seçimlerine göre Torbalı'daki oyunu yüzde 8 oranında arttıran AK Parti, yaklaşık 36 bin oy alma başarısını gösterdi. AK Parti rekor düzeyde oy alarak Torbalı'da birinci olurken, Torbalılı Atilla Kaya da milletvekili olarak Ankara'nın yolunu tuttu.

1 Kasım'da Torbalı'da yapılan seçimlere Atilla Kaya faktörü damgasını vurdu. 13 yıldır AK Parti'de siyaset yapan Kaya 26. dönem milletvekili seçildi. İlçede oy patlaması yaşanmasına neden olan Kaya her kesimin desteğini alarak Ankara'ya gitti.

AK Parti'nin Torbalı'da birinci parti çıkması birçok kişi tarafından Atilla Kaya faktörü olarak yorumlandı. Torbalı Belediye Başkanlığı'na 2004 ve 2009 yıllarında aday gösterilen Atilla Kaya bugüne kadar verdiği emeklerinin karşılığını aldı. 7 Haziran'da AK Parti 26 bin 912 oy alırken, CHP 32 bin 271 oyla Torbalı'da birinci parti olmuştu. Torbalılı bir adayın milletvekili olarak gösterilmesi ile rüzgar tersine döndü ve AK Parti'nin oyu sadece 5 ayda 9 bin arttı.

Hayattan

Hasret öğretmen ressam yetiştiriyor

Anne, yılların resim öğretmeni. Sadece öğretmen değil, bir ressam, iki resimci-tasarımcı evlat annesi..

Emeklilik sonrası da resim bitmedi.

Yıllardır bir sanat merkezinde de eğitmenlik ve işletmecilik yapıyor.. Açtığı Artım Sanat Merkezi'nde vizyon sahibi bireyler yetiştirmek adına, pedagojik eğitim almış sanatçı ve eğitmen kadrosuyla lise ve üniversitelerin güzel sanatlar bölümlerine öğrenci hazırlıyor.

Buca ve Güzelyalı'daki her iki Hasret Nurdağ Atölyesi, İzmirli çocukların hayallerini kağıda dökmelerinde her gün yeni yeni başarılara imza atıyor. Örneğin geçen yıl...

1 Türkiye birincisi. 3 Türkiye ikincisi, 4 Türkiye ikincisi, 4 Türkiye üçüncüsü, 5 mansiyon, 35 sergilenme.

Buca çapında da birçok ödülün sahibi.

Devlet Opera Ve Balesi'nin açtığı resim yarışmasında ikincilik ve üçüncülük ödülleri.

Buca Eğitim Fakültesi Resim Bölümü mezunu Hasret Nurdağ, Buca Eğitim Fakültesi Resim Bölümü mezunu oğlu Efecan Serin ile Buca ve Güzelyalı'daki sanat merkezlerinde Türkiye'nin en büyük güzel sanatlar üniversitesi olan Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve iç mimarlık bölümüne öğrenci hazırlayarak başarılarına başarı katıyorlar.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Ve Tasarım Bölümü mezunu kızı Duygu Serin annesi ve kardeşine çalışmalarıyla katkıda bulunuyor. Tam bir ekip çalışması sergiliyorlar...

Günün fıkrası

Lüzum yok

Kadının biri pürtelaş taksiye bindi ve şoföre seslendi: "Çabuk, Sağlık Doğum Evi'ne..." Şoför hemen gaza bastı. Otomobil ok gibi fırladı. Sonra acı acı korna öttürmeye başladı. Kadın şoförün bu telaşını görünce: "Öyle deli gibi sürmenize gerek yok" dedi ve ekledi: "Ben doğurmaya gitmiyorum. Orada çalışıyorum."

Laflama ( İbrahimOrmancı'dan )

Hava kirliliğinden daha beter bir şey değil mi sosyal medya kirliliği sizce de? 

Offf. Yurdum insanlarına bak sen. Kimisi aymaz, kimisi de vurdumduymaz !... 

İnce giyerim ince. Bir tas çorba veren olur mu üşütünce? 

Eeee aslında Cin Ali kitaplarını da güncellemek gerekmez mi? Ali topu at. Veli ofsayttan çık! 

Hepimiz yanlış aile ilişkilerinden mustarip değil miyiz? HATA ERKİL bir aile yapımız var yahu! 

Gazetelerde; selfie çekerken öldü haberlerini okudukça beter olsunlar demek istiyorum ama günah diye çekiniyorum abüüüüüü!... 

Kimisi için tek MEZİYET başkalarına ettikleri EZİYET!... 

Bilgisayarı poşete koymalı. Herkes sosyal medyada birbirine saydırıyor hacı! 

Dağlarına bahar gelsin gelmesine ama, demokrasi de gelsin memleketimin azıcık!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA