• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.04.2021, 00:00

KOÇ: BUGÜN sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu göreceksiniz.
Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarla alakalı.

BOĞA: BUGÜN partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunlara neden olacak. Özellikle yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız konuları yeniden ele alabilirsiniz.

İKİZLER: BUGÜN, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan bir çok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz.

YENGEÇ: DUYGUSAL konularınızda yoğun bir derinlik var. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamayın.

ASLAN: DUYGUSAL konulara takılmak sizi olumsuz kılıyor. Çevrenizdekilerin yanlış davranışları karşısında tavırlarınız değişebilir.
Onların size karşı haksız davranmaları incitiyor. Kişiliğinizi ortaya koymalısınız.

BAŞAK: KİŞİSEL çekiciliğinize duygusal derinliğinizi de katıyorsunuz ve olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşıyorsunuz. Kendi düşüncelerinize fazla değer verdiğiniz için olayları fazla abartmaya başladınız.

TERAZİ: BİLİNÇALTINIZIN pozitif enerji ile yoğunlaşmasıyla yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Temponuz hızlı gelişiyor.

AKREP: YÜKSEK enerjinizi olumlu kullanmalısınız.
Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak.
Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Çalışma hayatınızda bulunduğunuz konum yetersiz kalabilir.

YAY: YARATICILIĞINIZI ortaya çıkaracak çalışmalar yapacaksınız. Bu dönem özellikle düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, enerjinizi toplamalı ve çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız.

OĞLAK: ENTELEKTÜEL oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir.

KOVA: İLİŞKİLERİNİZDE bazı pürüzler çıkabilir.
Duygusal değişimleriniz işinizi aksatmanıza neden oluyor. Maddi konularda istediğinizi yakalamak için biraz beklemelisiniz.
Çok çalışmak kafanızı karıştırıyor.

BALIK: UNUTTUĞUNUZ olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek.
Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA