• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.09.2021, 00:00

KOÇ: SİZ her zaman doğal olmaktan yanasınız.
Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalara girmek isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz.

BOĞA: İNANDIĞINIZ her şeyi sonuna kadar hırsla götürüyorsunuz. Her zamankinden çok çalışmak zorunda kalacaksınız. İyi niyetli davranışlarınız ilgiyle izleniyor. Eğlenceli olaylar gündeme gelecektir.

İKİZLER: BUGÜN sözleriniz anlamlı. Yaşadığınız olayları belli bir dengede tutmaya çalışıyor olmanız, sizi yorabilir fakat elde edeceğiniz başarı buna değecektir. Size sunulanlara kayıtsız kalmak istemeyebilirsiniz.

YENGEÇ: MADDİ konularda yaratıcılığınızı kullanarak şartları akıllıca değerlendireceksiniz.
Yaklaşımlarınız mantıksal olmalı. Arkadaşlarınızdan alacağınız teklifleri düşünmeli ve hızlı karar vermemelisiniz.

ASLAN: HER şeyi mantık süzgecinden geçirdiğiniz için, hata yapma olasılığınız zayıf.
Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararların sizi yanıltabileceğini çok iyi biliyorsunuz.

BAŞAK: ARAŞTIRMACI yapınızı derinleştirmek ihtiyacı içindesiniz. Bugün, ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz.
Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyeceklerdir.

TERAZİ: ARAŞTIRMAYI seviyor ve yeni şeyler keşfetmeye bayılıyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz yüksek seyrediyor. Kendinizi ve etrafınızı yargılamaktan vazgeçin ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesini öğrenin.

AKREP: YÖNETİLMEKTEN nefret ettiğiniz için, işinizi kusursuz yapmaya gayret ediyor ve başarılı oluyorsunuz. Her türlü yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İnsanların kişisel özellikleri sizin için önemli.

YAY: DUYGUSAL konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz. Artık daha saydam olmanızın zamanı geldi. İsteklerinizi gerçekleştirme çabası içinde olacak ve birçok çalışmalar içinde olacaksınız.

OĞLAK: YENİ başlangıçlar ilginizi çekiyor fakat cesur olamıyorsunuz. Ufkunuzu genişletmelisiniz.
Bugün, partnerinizle ortak kararlar alabilirsiniz. Duygularınızı yeteneklerinizle birleştirmek istiyorsunuz.

KOVA: YETENEĞİNİZİ denemek ve yaptığınız çalışmaları kazanca dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bugün hobilerinizle ilgili geniş bir araştırma platformu oluşabilir.
Çevrenizin sitemlerine hedef olabilirsiniz.

BALIK: BUGÜN sağlıklı yaşam konusu gündeme gelebilir ve birçok diyet çeşitlerini gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paslaşmanız gereken konular söz konusu. Aktif çalışmalarınızla dikkat çekeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA