• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.01.2022, 00:00

KOÇ: YAPTIĞINIZ işi severek yapacak, ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Kibirli davranışlarınızla tepki çekebilirsiniz.

BOĞA: BUGÜN sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu ruh durumu; problemleri de beraberinde getirebilir.

İKİZLER: BUGÜN harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Özellikle zevklerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz.

YENGEÇ: ÇALIŞTIĞINIZ iş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunlarını sizin de başınızı ağrıtabilir. Riskten uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınız kısıtlanıyor.

ASLAN: ŞİMDİYE kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanırken, ilişkinizi ve kendinizi sorgulamaya başlayacaksınız. Bugün çevrenize destek ve yardım etme isteği içindesiniz.

BAŞAK: YOLCULUKLARIN kazandıracağı aktivite ile bir çok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız. Aşka inanıyor ve duygusal yaşamınızda problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

TERAZİ: HIRSLI yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Gün içinde toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor.

AKREP: OLAYLARI kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çabanız çok yüksek.

YAY: DUYGUSAL iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK: DUYGULARINIZDA farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor.

KOVA: BİRÇOĞUNUZ, yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecek. Kalbi dolu olanlar için farklı konumlar söz konusu olacak

BALIK: BUGÜN harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Özellikle zevklerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA