• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.04.2022, 00:00

KOÇ: İçinizdeki enerjiyi desteklemek zorundasınız. Kişisel özelliklerinizi sergileyebileceğiniz özel günlerden biri. Doğal yapınızı çevreniz de fark ediyor. Fırsatların gündem kazanacağı bir gün.

BOĞA: Hedefleriniz konusunda duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz.

İKİZLER: Düşüncelerinizİ, iddialı bir şekilde savunacaksınız. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir tarzınız var. Çevrenizin tepkisinden çekinmemeli, bildiğinizi yapmalısınız.

YENGEÇ: Farklı düşüncelerinizi çevrenizle paylaşmak istiyorsunuz. Bugün, güven verici bütünleşmelere önem veriyorsunuz. İdeallerinize özgüvenli bir şekilde savunmak zorunda kalabilirsiniz.

ASLAN: İddialı yönleriniz ortaya çıkıyor. Kendi düşüncelerinizi savunma ortamları yaratabilirsiniz. Özgürlükçü yapınızı destekleyen kişilerle birlikte olmak ,size motivasyon kaynağı oluyor.

BAŞAK: Temkinli hareket ederek, her şeyi önce karşı taraftan beklemelisiniz. Bilinçaltınızda yapılandırdığınız olayları yeniden gözden geçirmek için, elinize geçecek fırsatları kullanmalısınız.

TERAZİ: Düşüncelerinizi çekinmeden söyleyeceğiniz bir gün. Duygularınızı çok yoğun. Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında gerçekleştirmek istiyorsunuz. Hatalara karşı tedbirli olun.

AKREP: İsteklerimizde aşırıya kaçabileceğimiz bir gün. Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilir, öğrenmek istediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

YAY: Bugün, yerinizde duramıyorsunuz. Kısa yolların söz konusu olacağı eğlenceli gezmeler gündeme gelecek. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alacağınız bir gün içindesiniz.

OĞLAK: Diplomatik yapınızla çalışma arkadaşlarınızı çok iyi idare ediyorsunuz. İnce esprili zekanızla problemlere ustaca yaklaşıyorsunuz. Güvenli ortamların arayışı içinde olmanız, uygun bir davranış şekli.

KOVA: Yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyeceksiniz. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. İş yaşantınızda çevrenizle baş etmeniz her zaman mümkün olmayabilir.

BALIK: Kendinizi ifade ederken, karşı tarafın da sizi onaylamasını beklemeniz bazen hata olabiliyor. Eğer yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Yoğun işler bir anda sizi kuşatıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA