• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Alkışlar Bodrumspor’a HAYRİ ÜLGEN

Alkışlar Bodrumspor’a

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.09.2022, 00:00

Futbolda bir deyim vardır. İyi transfer mi, yoksa sahaya yüreğini koyan futbolcu mu? Dün iki takımı da tarttım. Transferlerde biri zenginliği, Bodrumspor da fakirliği yaşamış. Görünen köy kılavuz istemez. Demek ki, sahaya yüreğini koyarsan, mücadele edersen, o formayı da hakettiğin kadar temsil edersen başarıyı yakalarsın. İşte dün Bodrumspor takımı bunu fazlasıyla yaptı. Gerek oyun olarak, gerek futbol olarak ve gerekse attığı gollerle bir maç nasıl kazanılır bizlere gösterdi. İsmet hocayı da, başkan ve yönetimi de tebrik ediyorum. Çünkü ismi olan futbolcuyu değil, takıma uyan futbolcuyu alarak Bodrumspor'u başarıya taşıyorlar.

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Futbol bir ekip oyunudur, bir takım oyunudur. Bodrumspor dünkü bu oyunuyla bunu fazlaysıyla sahaya yansıttı. Durmak yok, yola devam. Bu Bodrum futbolunu devam ettirdiği müddetçe, her şey daha da güzelleşecektir. Bu sene bu lige geldi ama ligin tadı tuzu olmaya başladı. Haydi Bodrum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA