• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Unutulmayacak karşılaşma HAYRİ ÜLGEN

Unutulmayacak karşılaşma

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.08.2022, 00:00
Dün Bolu'da inanın muhteşem bir maç seyrettik. Herhalde son yıllarda böylesine kıran kırana bir maç izlememiştik. Muhteşem gol, penaltılar, kaçırılan penaltılar, penaltıları kurtaran kaleciler daha ne söyleyeyim. Böyle maç unutulmaz. Maçın geneline baktığımızda ilk yarıda belli bir düzeyde oynandı. Ama ikinci 45'te iki takımda inanılmaz mücadele etti. İki kaleci de kalesinde devleşti. Ama Altınordu kalecisi Ali Emre'ye ayrı bir parantez açmalı.

BERABERLİĞE SEVİNDİM
Gerçekten bir kaleci bir puanı nasıl alır bunu Bolu önünde gösterdi. Hele o son dakikadaki penaltıyı muhteşem bir refleks ile kurtarmasıyla ileride nasıl iyi bir kaleci olacağını gösterdi. Ufuk Kahraman, öncelikle sistemi bozmadan çok koşan , çok mücadele eden bir takım yaratmış. Eğer orta sahada bu takımı yönlendirecek bir sekiz numara yani orkestra şefi bulursa Altınordu hücumda da üretkenlik kazanır. Hem Gençlerbirliği deplasmanında hem de Bolu önünde Altınordu takımının ne kadar çok koştuğunu gördük. Zaten koşarakta takımın eksikliğini kapatıyorlar. Ahmet İlhan, ilk penaltı atışında kendinden emindi, ama ikinci de tedirgindi. Kim ne derse desin bu maçın zevkini keyfini ne futbolular, ne kaleciler, ne teknik adamlar ne de taraftarlar unutmayacaklar. Beni en sevindiren nokta bu kadar güzel bir maçın berabere bitmesi oldu. Çünkü yenilen takıma yazık olacaktı. Bir sözümde Ahmet Dereli'ye. Sen iyi bir golcüsün ama hala beklenen Ahmet olmadın. Bu sene bu takımın sana ihtiyaca var. Hadi tekrardan o güzel gollerini izlet bizlere...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA