• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çifte bayram yasattı ŞENOL KANTÜRK

Çifte bayram yasattı

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.04.2024, 00:00
Son iki maçında aldığı sonuçların ardından Göztepe'nin bu maçta göstereceği reaksiyonu oldukça merak ediyordum.
Tribünlerdeki karnaval havasını izlerken ve aklımdan bu düşünceler geçerken, ilk düdük çaldı. Ama ne çalmak.
Sarı-kırmızılılar öyle iştahlı başladı ki maça daha 20. saniyede öne geçtiler.
Ataklarına devam eden sarı-kırmızılılar, Erzurumspor'u bunalttı. Ancak son vuruşlardaki başarısızlık nedeniyle tabela değişmedi. İlk yarının sonlarına doğru rakip takım o kadar çok oyunu soğuttu ki top oynanmadı. İlk yarıda üç ismi oldukça beğendim. Maça kaptan olarak çıkan Yalçın bambaşka bir motivasyonla sahadaydı. Onun dışında Ahmed Yıldız'ın sakatlanmasıyla formayı kapan Celil Yüksel ve Romulo sahada basmadık yer bırakmadı.
İkinci yarıya da Göztepe oldukça etkili başladı. Rakip defansı hataya zorlayan İzmir ekibi bunun meyvesini rakibi 10 kişi bırakarak aldı. Üstüne bir de Romulo attığı harika golle Erzurum'un fişini çekti.
Tam Göztepe artık durulur dediğim anda bu kez sahneye Dennis çıktı. O da iyi oyununu golle süsledi. Her maç üzerine koyarak ilerliyor.

Ogün harika oynadı
Ogün'e de bir parantez açmak gerekiyor.
Bugün hem defansta hem de hücumda mükemmel bir oyun ortaya koydu. Sonuç olarak Göztepe, harika taraftarının önünde 3 golle kazanarak üzerindeki kara bulutları dağıttı ve Süper Lig için dev bir adım attı. Sıradaki rakip Tuzlaspor. Eminim ki sarı-kırmızılılar, oradan da istediği sonucu alarak dönecektir. Göztepe, taraftarına çifte bayram sevinci yaşattı. Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA