• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aziz Valentine etkinlikleri iptal edildi YUNUS KARAKAYA

Aziz Valentine etkinlikleri iptal edildi

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.02.2018, 00:00

Dünkü yazımda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "Aziz Valentine günü" etkinliklerinin neden iptal edilmediğini sormuştum. İlçe belediyeleri, 14 Şubat etkinliklerinin iptal edildiğini duyururken Büyükşehir'den böyle bir bilgi gelmemişti. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu sanırım bir yerden uyarmış olacaklar ki geç saatlerde twitter hesabından iptal duyurusunu paylaştı. Gecikmeli de olsa Aziz Bey'e bu duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.

Yapma Tatı

Buca'da bir gölet tartışmasıdır gidiyor. Kim haklı, kim haksız o konuyu sürece bırakıyorum. Benim dikkatimi dün Sabah Egeli'de Ertan Gürcaner imzalı çıkan "Gölet'ime dokunma" başlıklı haberdeki bir detay çekti. Haberde Buca'nın CHP'li eski Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın "Gölet Buca Halkınındır "şeklindeki sözleri yer alıyor.
Ercan Tatı sanırım, sözün uçtuğunu yazının kaldığını unutmuş. Aynı Tatı, kendi belediye başkanlığı döneminde Gölet tesislerinin borcunu kapatmak için iki restoranı 2,5 yıllığına kiralamak istemişti.
Tatı, "Bakıyorum iki üç masa dolu oluyor. Birisinde meclis üyeleri oturuyor.
Gelir çalışanların SGK pirimleri ve maaşlarına bile yetmiyor. Bu iş belediyenin yapacağı iş değil" demişti.

İlk 'Yeşil Bayrak' ödülü Denizli'ye

İngiltere ve Galler'deki park ve yeşil alanlarda ulusal bir standart oluşturmak için 1996 yılında tasarlanan daha sonra tüm dünyaya yayılan Yeşil Bayrak ödülü ile Türkiye'de ilk kez Denizli Büyükşehir Belediyesi buluştu. Belediye, İncilipınar Parkı ile dünyada park ve yeşil alanlarda ulusal bir standart oluşturmak için tasarlanan Yeşil Bayrak ödülünü alan Türkiye'deki ilk kurum oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye'nin ilk Yeşil Bayrak ödülü ile Denizli'nin park ve yeşil alanlardaki marka değerinin de tescillendiğini söyledi.
Denizli'nin prestij parkının bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan dönemin Belediye Başkanı ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye teşekkür eden Başkan Zolan, "Bugün bu ödülü alıyorsak Sayın Bakanımızın, Belediye Başkanlığı döneminde buraya verdiği önem ve orada yaptığı çalışmalardan dolayıdır. Sayın Bakanımızın Ege'nin incisi haline getirdiği parkımıza verilen Yeşil Bayrak ödülünün yerel ve ulusal düzeyde çok olumlu tepkiler alacağına eminim" dedi.

Hedefe koşar adım

Utaş Uşak Spor hedefine bir adam daha yaklaştı.
İki sezondur sahalarda Uşak'ı başarıyla temsil eden ve tarih yazan takım konuk ettiği Çorum Belediyespor'u 4-3 mağlup ederek 2. Lig yolundaki ayak seslerini daha derinden hissettirmeye başladı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, tribünde yerini alarak futbolculara büyük moral verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA