• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisar’a yazık oldu NEVZAT GÜZELIRMAK

Akhisar’a yazık oldu

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.01.2019, 00:00

Çaykur Rizespor-Akhisarspor maçına Suat Arslanboğa'yı vermişler. Soyadına yaraşır bir maç yönetmesini beklerdik ama maalesef Akhisarspor'un kaderiyle oynadı. İlk 15 dakikada Sissoko ve Josue'ye yapılan penaltıları vermeye cesaret edemedi. Galiba o sıralarda VAR görevlileri Arda Kardeşler ile Serkan Tokat da uyuyorlardı galiba, hakemi uyarmadılar. Ama hakemin değerlendiremediği pozisyonda Cocolic'e kırmızı kartı göstermesine ve Akhisar'ı 70 dakika 10 kişi oynama zorunda bırakmasını bildiler.
Akhisarspor maça çok iyi başlamıştı.
Verilmeyen penaltılarına rağmen yeni transferi Boşnak Cocolic'le golü de buldu. Yeşil-siyahlılar aynı oyuncunun gereksiz taban kaldırmasıyla 10 kişi kaldılar. Buna rağmen devrenin son dakikalarında Elvis Manu yüzdeyüz golü kaçırmasa, Rize'nin golcüsü Vedat Murigi kalisinin çizgisinden topu çıkarması Akigo'lar soyunma odasına galibiyeti garantileyebilecek bir skorla gidebilirlerdi.

AKHİSAR İKİNCİ YARIDA ÇÖKTÜ

Hakem Arslanboğa devre arasında kendisine itiraz eden Cihat Arslan'ı tribüne yollayarak konuk ekibe bir darbe daha indirdi. Cihat Arslan'ın eksik oynama handikapını giderebilmek için yaptığı ilk değişiklikte Elvis Manu'yu çıkarması bence hatalıydı.
Çünkü Manu çok gayretliydi, top tutuyor, rakibi rahatsız ediyordu, Rotman ile Vrsayeviç'i oyuna alması da doğruydu. Eksik oynamak zordur.
Rizespor da topu kanatlara taşıyarak bundan iyi yararlanıp kazandı. Kaleci Fatih yüzdeyüz iki golü önledi ama bu sıcağa kar dayanmadı, goller geldi.
Defansın göbeğinde tek güvenilen adam Caner Osmanpaşa'nın cezalı duruma düşmesi tuzu biberi oldu.
Yapacak bir şey yok. Kurtuluş için mücadeleye devam, umudu yitirmeden ve bu maçı unutarak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA