• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sofranın yeni konuğu.. Nedir bu Omega-3 ERKİN USMAN

Sofranın yeni konuğu.. Nedir bu Omega-3

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.09.2015, 00:00
Ahmet Küçükbay biraderimiz, Ekiz ve Orkide markaları ile sıvı yağ sektöründeki lider konumunu her geçen gün sağlamlaştırırken sofralara sağlık getirmeye devam ediyor. Orkide, şimdi de “Omega 3” adlı yeni ürünüyle sağlığına düşkün tüketicilere hitap ediyor. “Peki nedir bu Omega 3...
" İşte size gerçeklerle dolu bir ilmi yanıt: "Sağlıklı bir vücut için gerekli olan omega 3 yağ asitleri, insan vücudu tarafından üretilmediği için bu maddelerin eksikliği gıdalar yoluyla giderilmektedir. Vücudun Omega-3 yağ asidine ihtiyacı daha anne karnında başlamakta, çocukluk, ergenlik, yetişkinlik ve yaşlılık boyunca da bu ihtiyaç devam etmektedir. Omega 3 bitkisel sıvı yağ, kalp hastalıkları, kanser, beyin rahatsızlıkları ve bağışıklık sistemi bozukluklarına karşı yarattığı pozitif etkisiyle biliniyor.    Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay'dan bir açıklama: "Tüketicilerimize de kaliteli ürünler sunmaya devam ediyoruz. Bu anlamda sağlıklı ürünleri araştırma ve geliştirme çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İnsan sağlığına büyük yararları olduğu kanıtlanmış Omega 3 yağ asitleri bakımından zengin yeni ürünümüzü de tüketicilerimize sunmaktan dolayı gururluyuz." Ve, günümüzde olup bitenler için Küçükbay'dan bir mesaj: "Her türlü terör olayını reddediyor, kınıyor ve lanetliyoruz. Teröre karşı birlik ve beraberliğimizi koruyarak; devlet büyüklerimizin de dediği gibi; "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet" diyerek, Cumhuriyetimiz'in 100. kuruluş yılı olan 2023 hedeflerine doğru el ele verelim. Bu cennet vatanda beraberce, adaletle, güvenle, aydınlık, huzurlu yarınlara yürüyelim. Bütün vatandaşlarımız sanayici ve işadamlarımız da aynı politikayı benimsedikleri takdirde mevcut süreçten ülkemizin güçlenerek çıkacağına inancımız tamdır inşallah."

KÜPE
Genellikle bütün büyük yanlışların altında gurur yatar. Rustin

KENTTEN
Bergamalı Nail Çetin artık Karşıyakalı...

25 yıldır Bergama Belediyesi'ndeydi. Mühendis - çevreci - yazar Sefa Taşkın'ın belediye başkanlığı döneminde, onun yakın çalışma arkadaşıydı. Bergama'nın tarihi ve kültürel değerlerinin öne çıkması ve yurt dışında tanınması çalışmalarında hep başkanının yanındaydı. 25 yıl Bergama Belediyesi'nde Halkla İlişkiler, Kültür ve Sosyal İşler, Özel Kalem ve İnsan Kaynakları müdürlüklerinde bulundu. Belediyeciliği, a'dan z'ye Bergama'da öğrenen Nail Çetin, belediyeciliğin yanı sıra Bergama'daki sivil toplum çalışmalarında da aktif roller üstlendi. Memur sendikacılığında ve Atatürkçü Düşünce Derneği'nde yöneticilik yaptı. Halen de bu görevlerini sürdürüyor. Hüseyin Mutlu Akpınar ile üyesi olduğu partinin gençlik örgütündeki başkanlığı döneminden kalma dostluğu sürüyor. Dava arkadaşlığı! Dostluk bugünlere geldi ve başkan Nail Çetin'i aradı: "Benimle çalışır mısın?" Nail Çetin, şimdi Karşıyaka Belediyesi'nin yeni Basın-Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürü... Nail Çetin mi kim? 1970'te Bergama'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini bu kasabada tamamladı. DEÜ'de halkla ilişkiler, Anadolu Üniversitesi'nde ise işletme okudu. Araştırma gezilerine katılıyor. Bisiklete binmekten zevk alıyor. Kedilerle köpeklerle ilgilenmeyi hiç ihmal etmiyor. Sadece boş zamanlarında değil, fırsat buldukça kitap okuyan biri... O, Karşıyaka'yı sevdi. Karşıyakalı'nın da onu seveceği muhakkak!

GÜNÜN FIKRASI
SÜRPRİZ
Adamın biri; tanınmış bir yazarın ofisine gider ve kitaplarından birini uzatır: "Üstad, lütfen şunu imzalar mısınız. Karım, eserlerinize bayılır. Bugün doğum günüdür, ona hediye olarak vereceğim." Bu sözlerden duygulanan yazar, kitabı imzalar ve: "Karınıza sürpriz mi yapacaksınız?" diye sorar. Adam gülümser: "Evet efendim. Bu ona gerçek bir sürpriz olacak. Çünkü, o bir kürk manto bekliyor."

LAFLAMA
ı Sen ağa ben ağa ama sen kalantor ağa ben züğürt ağa. ı İlk görüşte aşk, son görüşte cinayet.. Bu işin bir ortası yok mu? ı Haydi Abbas, vakit tamam; Gece saat 10'dan sonra içki satışı yasak bilmiyor musun? ı Eller selfie çekmesini bilmiyor. Benim de selfie çubuğum yok. Bana alır mısın anneee ? ı Şempanzeler korku, aksiyon filmlerini seyretmeye bayılıyormuş. Türkiye'de yaşasa sabahakşam Kemal Sunal filmleri izlerlerdi!...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA