• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.01.2021, 00:00

KOÇ: İLETİŞİM konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmeyin. İkna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

BOĞA: BUGÜNLERDE, düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgisel yeteneğiniz ve kişisel özelliklerinizle başarılı çalışmalara imza atarsınız.

İKİZLER: BUGÜN hassasiyetiniz çok yüksek.
Yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluklara maruz kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, daha sonra dostlarınız hak verecektir.

YENGEÇ: DUYGUSAL takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz.

ASLAN: BUGÜN inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır.

BAŞAK: KENDİNİZE olan güveniniz sizi bazen cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru alanlarda kullanmalısınız.

TERAZİ: BUGÜN yakın dostlarınızdan alacağınız destek sizin için çok önemli. İşbirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşlerin olacağı bu toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz.

AKREP: İŞ yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusallığınızı yaratıcılığınızla birleştirecek, kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz.
Seyahatler gündeme gelecek.

YAY: ORGANİZASYONLAR ve işbirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir ama onları ikna edebileceksiniz.
Gücünüzün farkındasınız ve olayları farklı şekilde ele alabiliyorsunuz.

OĞLAK: BUGÜN sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar yapacaksınız.
Amaçlarınıza uygun kişilerle görüştüğünüzde mutlu oluyorsunuz. Duygularınızı paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

KOVA: BUGÜN duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızdaki problemleri çok büyütüyorsunuz.

BALIK: İLİŞKİLERİNİZDE yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız.
Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisindesiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna gitmemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA