• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.02.2021, 00:00

KOÇ: MERKÜR geri giderken yeni fikirlerden uzak kalmalısınız. Bugün ilişkinizde değişimler konusu. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu olmak istiyorsunuz.
Birlikte hoş zaman geçirebilirsiniz.

BOĞA: ÇALIŞMA hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Merkür geri giderken, birlikte ortak iş yaptığınız kişilerin özel sorunlarını öğrenebilir ve dostluğunuzu gösterebilirsiniz.

İKİZLER: MERKÜR iletişim evinizde geri giderken dikkatli olmalısınız. Evinizle ilgili olumlu gelişimler söz konusu. İçinizdeki coşkuları çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.
Diyet programınızı yeniden gözden geçirin.

YENGEÇ: AŞKLA ilgili duygularınız dorukta. Partnerinizle uzun süredir yakalayamadığınız dostluğu ve arkadaşlığı kurabilir, birlikte hafta sonu planları yapabilirsiniz. Maddi konularda beklentileriniz gecikebilir.

ASLAN: BAŞARI sizin için çok önemli ve bugün, çevrenizdeki kişilerde de aynı motivasyonu görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Eski dostlarınızı aramak için iyi bir hafta.

BAŞAK: GÜVEN ihtiyacı içinde olduğunuz için, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içinde olacaksınız. Her türlü olanaklarınızı kullanabilirsiniz.
Enerjinizin oldukça yüksek.
Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.

TERAZİ: KENDİNİZİ huzursuz hissedebilirsiniz.
Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilir, dengelerinizi korumada zorlanabilirsiniz. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek.

AKREP: DUYGUSAL yaşantınızda önemli gelişmeler var. Bugün nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakarak mükemmel bir örnek teşkil edeceksiniz. Aşk konusunda, kimseye ödün vermiyorsunuz.

YAY: BUGÜN çözümlemeniz gereken birçok konuyu düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmalısınız. Maddi konularda genişlemekten yanasınız ama temkinli olun.

OĞLAK: DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ her şeyi yaşama geçirme konusunda üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı dengelemek zorunda kalabilirsiniz. Yaşamınızı ince detaylar üzerinde kuracaksınız.

KOVA: İDEALLERİNİZİ ortaya çıkaracak bir hareketlenme söz konusu. Birçok fikir birbirini tetikleyecek ve ilginçlikler ortaya çıkacak. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir.

BALIK: ENERJİK yönlerinizin ortaya çıkmasıyla, farklı şeyler yapmak istiyor ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin paylaşımlarına ihtiyaç duyuyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA