• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.10.2021, 00:00

KOÇ: BUGÜN, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz.

BOĞA: PARASAL konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için hırslı yönlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinizi yeterli göremediğinizde geriye çekilmeniz, size zaman kaybettiriyor. Dikkatinizi dağıtmamalısınız.

İKİZLER: DUYGUSAL ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve kararlar alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir.

YENGEÇ: DUYGUSAL veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz.

ASLAN: SEZGİLERİNİZİN sizi yoruyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

BAŞAK: SOSYAL yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün. Gireceğiniz topluluklarda, size tahakküm edilsin istemediğiniz için, önleminizi almalısınız. Kariyerinizi olumlu değerlendirmelisiniz.

TERAZİ: İNATÇI tavırlar sergileseniz bile, içsel duygularınızın yoğunluğu karşısında bocalamanız mümkün. Düşüncelerinizde ısrar etmek yerine yenilikler karşısında uyum sağlamayı öğrenmelisiniz.

AKREP: FİNANS konuları gündem kazanınca satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Partnerinizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli desteği ona sağladığınız müddetçe, yaşam sizi mutlu edecektir

YAY: İDEALLERİNİZLE yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bu hafta, size güven verebilecek bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı araştıracaksınız.

OĞLAK: SEZGİLERİNİZDE yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınız başarınızı artırıyor.

KOVA: KAPASİTENİZİ daha da arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların çok önemli olduğunu bildiğiniz için, arkadaşlarınızın fikirlerine değer vereceksiniz.

BALIK: DÜŞÜNCELERİNİZİ istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Neptün'ün verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasfa sahipsiniz

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA