• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hollanda uçak biletin benden GÜRKAN ERTAÇ

Hollanda uçak biletin benden

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.10.2018, 00:00

Haftalardır bas bas bağırıyoruz, "Bu Phillip Cocu'yu yollayın, bundan F.Bahçe'ye yarar olmaz, hayır gelmez.
Takımı çorbaya çevirdi" diye.
Ve eklemiştik:"Konya galibiyetine aldanmayın.
F.Bahçe kazanmadı, Konya kaybetti". Beşiktaş maçındaki beraberliğe aldanıp Cocu'ya avans verenlerin F.Bahçe'nin hem bu sezon hem de geleceğiyle oynadıklarını haykırmıştık. Zagrep hezimetinden de ders alınmadı. Maalesef Rize'de öyle bir tablo ile karşılaşıldı ki, durum Ali Koç yönetimini de çaresiz duruma sokacak.
Cocu ve menajer Comolli birlikte gönderilmeli.

TENEKE DEFANS VE HARUN

F,Bahçe yıllardır defans ve kaleci sorununa bir türlü çözüm bulamadı. Tamam Volkan bazı maçlarda çok hatalı goller yedi ama eline milyon Euro'lar sayarak yedek bekletilmesi ve son anda transfer edilen Harun'la yola çıkılması çok büyük hataydı. Harun iyi bir kaleci olabilir ama Bursa o'nu niye bıraktı sanıyorsunuz? Yan toplarda sürekli hatalar yapıyor. Kayseri maçında soldan ortalanan topu direkt içeri aldı, dün gece de yenilen ilk golde önce çıktı, sonra kalesine dönmek istedi, Muriç'in topunu ağlarda gördü. Milyon Avrolar ödenen Kameni parayı alıyor, oturuyor. A.Ordu'dan 2.5 milyon Euro'ya aldığın genç Berke'yi lig kadrosuna bile almadın. Körletmek için mi transfer ettin.
Hani, "takım gençleştiriliyor" martavallarına ne oldu? Geleceği parlak yetenek Barış Alıcı'yı da unuttun gitti. Cocu, sağ kanatta bir maç Isla'yı ardından Şener'i oynattı. Solda bazen H.Ali'yi, bazen İsmail'i denedi. Defansın göbeğindeki bombacılar Neustadter-Skrtel ikilisine iyi bir alternatif oyuncu alınamadı. Reyes'i tantanayla getirdiler, o da fos çıktı. Son rakip Rize, 6 maçta 5 gol atabilen ligin dibinde kurtuluş mücadelesi veren bir takım. Sana 41 dakikada 3 gol atıyorsa utanmalısın. F.Bahçe, tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. 7 maçta 7 puanla zirveye dönmesinin bile imkanı kalmadı. Taraftar sabırtaşı ama çatlarsa şaşmamalı artık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA