• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İlaç gibi geldi ŞENOL KANTÜRK

İlaç gibi geldi

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.11.2020, 00:00

Sezona Denizlispor galibiyeti ile başlayan Göztepe, sonrasında oynadığı 6 maçta 5 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak adeta üç puana hasret kalmıştı. Ankaragücü engelini aşan Göz Göz, rahat bir nefes almış oldu. Milli aranın ardından Ankaragücü maçına giderken aklımda da bir sürü soru işareti vardı. Göz Göz'de 6 oyuncunun virüse yakalanmasından sonra nasıl bir kadro sahada olacaktı.
Ancak ilk 11'de oynayan oyuncuları görünce biraz olsun korkularım azaldı.

ILK YARI SANSLIYDI
Göztepe'de bildiğimiz ideal kadrodan Atınç'ın yerine sadece Titi oyuna başlamıştı.
10. dakikada Ndiaye bizi rahatlatan golü attı. Artık rahat rahat maç izleyeceğimizi düşünürken ilk yarıda net pozisyonlara giren ve yararlanamayan bir A.Gücü'nü izledik.
Ligin dibindeki takım, Göztepe karşısında bir penaltı atışından yararlanamadı. Maçın kırılma noktası buydu. Penaltıdan sonra bu defa kaleciyi geçen topu Titi çizgi üzerinden çıkardı. Yine iki tane daha net pozisyona giren Başkent ekibi gol atmayı başaramayınca ilk yarı 1-0 üstünlüğümüz ile sona erdi. İlk yarıda Tripic'in oldukça etkisiz, Yalçın'ın da kötü oynaması A.Gücü'nün bol pozisyona girmesine neden oldu.

HARIKASIN NDIAYE
İkinci yarıya İlhan Palut, Tripic'i kenara alarak Nwobodo'yu sahaya sürdü. Bu oyuncu harika getirdiği top sonrasında sahanın yıldızı olan Halil farkı ikiye çıkardı.
Bu golden sonra iyice rahatlayan Göztepe, Ndiaye ile bulduğu golle durumu 3-0 yaptı.
Bu galibiyet Göztepe'ye ilaç gibi geldi. Buradan bir dost uyarışı maçın skoruna bakıp aldanmamak gerekiyor. Göztepe ilk yarıda çok pozisyon verdi rakip değerlendiremedi ancak her takım Ankaragücü gibi girdiği pozisyonları cömertçe harcamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA