• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu F.Bahçe bir yere gidemez GÜRKAN ERTAÇ

Bu F.Bahçe bir yere gidemez

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.12.2019, 00:00
Süper Lig'te "En iyi seyirci" ödülünü taraftarlar değil, F.Bahçeli futbolcular alacaklardır mutlaka. Sivas'ta öyle bir gol yediler ki akıllara zarar. Sivasspor kalecisi Samassa, Rodrigues'in gollük şutunu harika bir reflekse kurtardıktan sonra çabuk şekilde topu elle Uğur'a attı, Uğur'a kimse müdahale etmedi, Mert Hakan Yandaş'a pas yaptı, Fenerliler yine seyirci, o da Fernando'ya asist yaptı, seyirci korosu uyuyor, Fernando da baktı önü bomboş, götürdü topu Altay'ın yanından ağlara plaseledi. 2. yarıda F.Bahçe'nin ısrarla transfere çalıştığı Emre Kılınç golleri ikiledi, işi bitirdi. F.Bahçe'nin bu teneke defansla şampiyonluğa yürümesi olanaksız. Isla sağda koridor oldu, yerine oynayacak Dirrar, Hasan Ali sakat olduğu için mecburen sağ ayakla solda oynuyor.
Göbekte Serdar Aziz ile Sadık tam bomba.
Peki milyon Euro'lar ödenen Jailson, Zanka ve Adil Rami'yi kulübede oturtmak için mi aldınız? Comolli ile Ersun Yanal'ın müşterek ile götürmeye kalkarsan olacağı bu. "Lig diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Sivas'tan 8

Yolu açık olsun
Rıza Çalımbay'ın sihirli değneğiyle değil, bilgi, beceri ve Türk Futbolcusuna inancıyla zirveye yerleşen Sivasspor hedefe doğu koşuyor. Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Hakan Aslan, Uğur ve Erdoğan gibi futbolcuları vitrine çıkaran ne kadar gurur verici.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA